ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κερδίζει το στοίχημα με το... καλημέρα

Κερδίζει το στοίχημα με το... καλημέρα

Όπως είναι γνωστό και έχουμε αναφέρει ξανά, ο Ρούμπεν Σεμέδο αποτέλεσε τον «εκλεκτό» του Πέδρο Μαρτίνς για το κέντρο της άμυνας του Ολυμπιακού. Ο Βαγγέλης Μαρινάκης, λοιπόν, παρά τις δυσκολίες της υπόθεσης, έκανε ό,τι περνούσε από το χέρι του και έφερε στο Λιμάνι τον Πορτογάλο παικταρά.

Για τον διεθνή κεντρικό αμυντικό, λοιπόν, η μεταγραφή στον Θρύλο αποτελεί μεγάλη ευκαιρία για την καριέρα του. Τεράστιο στοίχημα. Και αυτό, διότι έχει την ευκαιρία να φτιάξει ξανά το όνομά του στην Ευρώπη, αλλά και να δικαιώσει τους «ερυθρόλευκους» για τη στήριξη και την εμπιστοσύνη που του έδειξαν.

Κατά την προετοιμασία του Θρύλου σε Πολωνία και Αυστρία, λοιπόν, ήταν πασιφανές ένα πράγμα όσον αφορά στον Σεμέδο. Η «δίψα» του και η αποφασιστικότητά του να πετύχει στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο, να δώσει τα πάντα και να συμβάλλει στους στόχους της ομάδας, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα.

Ο Πορτογάλος στόπερ τα έδωσε όλα στις προπονήσεις και τα φιλικά του Ολυμπιακού, όντας εκ των παικτών που ξεχώρισαν με την απόδοσή τους. Όπως έγινε αντιληπτό, πρόκειται για έναν παίκτη με τεράστια ποιότητα, εμπειρία.

Είναι γρήγορος, δεν χάνει μονομαχία στον αέρα και όταν προωθηθεί, έχει και το γκολ. Κάτι που απέδειξε κόντρα στο Αμβούργο, που σκόραρε στο 80’ με κεφαλιά. Ένας παίκτης που έλειπε από την ομάδα τα τελευταία χρόνια.

Όπως και να ‘χει, ο Σεμέδο φαίνεται με το… καλημέρα αποφασισμένος να κερδίσει το στοίχημα, να δικαιώσει όλους όσους τον εμπιστεύτηκαν και να βοηθήσει τον Θρύλο να πετύχει τους στόχους του.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ