ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Κάτι παραπάνω από...πρόβα τζενεράλε!

Κάτι παραπάνω από...πρόβα τζενεράλε!

Εν αναμονή του σπουδαίου προγραμματισμένου φιλικού ματς με την Νότιγχαμ Φόρεστ, στο Καραϊσκάκη, στις 16 Ιουλίου, βρίσκεται ο Ολυμπιακός.

Οι «ερυθρόλευκοι» ολοκλήρωσαν την προετοιμασία τους σε Πολωνία και Αυστρία και πλέον, μετρούν αντίστροφα για το τεστ με την αγγλική ομάδα.

Το παιχνίδι με τους «Ρεντς», λοιπόν, δεν θα αποτελέσει μία απλή... πρόβα τζενεράλε ενόψει των αγώνων με την Βικτόρια Πλζεν, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League.

Οι λόγοι, είναι ξεκάθαροι. Στην εν λόγω αναμέτρηση, αρκετά από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας θα έχουν την ευκαιρία να αγωνιστούν για πρώτη φορά μπροστά στον κόσμο του Θρύλου. Και να πάρουν… γεύση από το Ναό.

Το κίνητρο, λοιπόν, παρά το γεγονός ότι πρόκειται για ανεπίσημο ματς, δημιουργεί έξτρα κίνητρο, για να τα δώσουν όλα και να κερδίσουν τις εντυπώσεις.

Από την άλλη πλευρά, και ο λαός των Πειραιωτών δεν βλέπει την ώρα να πάρει ξανά θέση στην κερκίδα και να δει από κοντά τον... νέο Ολυμπιακό για την αγωνιστική περίοδο που ακολουθεί.

Παράλληλα, κόντρα στην Νότιγχαμ θα γίνουν και τα... αποκαλυπτήρια της νέας εμφάνισης, της πρώτης για την ακρίβεια.

Φυσικά, από τη στιγμή που πρόκειται για ένα παιχνίδι λίγο πριν τα ματς-«φωτιά» με τους Τσέχους, ο Πέδρο Μαρτίνς θα είναι ιδιαίτερα απαιτητικός από τους ποδοσφαιριστές του. Θέλοντας να δει στον αγωνιστικό χώρο όσα δουλεύει στις προπονήσεις.

Συνεπώς, όπως γίνεται αντιληπτό, το φιλικό παιχνίδι με την Νότιγχαμ Φόρεστ αποτελεί κάτι πολύ περισσότερο από μία απλή πρόβα τζενεράλε.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ