ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Αυτός είναι ο κόσμος των ΜΜΕ το 2016!"

Ακόμα και σε μια ήσυχη εβδομάδα ορισμένοι θέλουν να δημιουργήσουν θέμα από το πουθενά! Και τί θέμα; Ότι ο Μαζουακού "τα μαζεύει και φεύγει"...

Από το πουθενά, χωρίς να ρωτήσουν, χωρίς να το ψάξουν. Να διασταυρώσουν την πληροφορία που μπορεί να είχαν! Να κάνουν βρε αδερφέ ένα τηλέφωνο στους ανθρώπους του Θρύλου και να μάθουν τι ισχύει επακριβώς!

Με τον Διευθυντή Επικοινωνίας της ΠΑΕ Ολυμπιακός να σχολιάζει την όλη κατάσταση με ένα ιδιαίτερα καυστικό μήνυμα. Ο Κώστας Καραπαπάς έγραψε στο λογαριασμό του στο facebook ότι "Αυτός είναι ο κόσμος των ΜΜΕ το 2016!

Γράφει ένα παιδάκι ότι "τα μαζεύει και φεύγει ο Μαζουάκου" από το σπίτι του και καλά και από την ομάδα (τι κι αν ο Μαζουάκου έχει μετακομίσει σε άλλο σπίτι εδώ κι ένα μήνα; Λεπτομέρειες γι’ αυτούς!!!)... Και μετά άλλα παιδάκια σε άλλα σάιτ κάνουν copy paste!!! Φυσικά, στον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ ούτε τηλέφωνο να ρωτήσουν! Δεν κάνετε κανένα θεματάκι με τις ομάδες που αφήνουν απλήρωτα τα σπίτια των παικτών αντί να ασχολείστε με εμάς ρε κακομοίρηδες;"

 

Αυτός είναι ο κόσμος των ΜΜΕ το 2016! Γράφει ένα παιδάκι ότι "τα μαζεύει και φεύγει ο Μαζουάκου" απο το σπίτι του και κα...

Δημοσιεύτηκε από Konstantinos Karapapas στις Πέμπτη, 31 Μαρτίου 2016
 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ