ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάθος, δύναμη και όρκος τιμής για την εκπλήρωση όλων των στόχων!

Πάθος, δύναμη και όρκος τιμής για την εκπλήρωση όλων των στόχων!

Όπως έχει γίνει αντιληπτό με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο, ο μεταγραφικός σχεδιασμός του Ολυμπιακού εξελίχθηκε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» διατήρησαν τον βασικό τους «κορμό» από πέρσι και ενισχύθηκαν σε τεράστιο βαθμό, σε όλες τις θέσεις, με παίκτες που έχουν όλα τα φόντα να κάνουν τη διαφορά, σε Ελλάδα και Ευρώπη, αντίστοιχα. Επενδύοντας, παράλληλα, και στο μέλλον.

Έτσι, οι φιλοδοξίες που έχουν δημιουργηθεί για τη νέα αγωνιστική περίοδο είναι τεράστιες. Όπως μεγάλες είναι, όμως, και οι απαιτήσεις. Ο στόχος του Θρύλου, λοιπόν, είναι ξεκάθαρος. Να επιστρέψει στην κορυφή και στους τίτλους εντός συνόρων, πραγματοποιώντας, παράλληλα, καλή και αξιόλογη πορεία στην Ευρώπη.

Η… αρχή θα γίνει από τα ματς με την Βικτόρια Πλζεν, για τον 2ο προκριματικό γύρο του Champions League. Εκεί όπου οι Πειραιώτες θα δώσουν τα πάντα για να πάρουν την πολυπόθητη πρόκριση, οφείλοντας, πάντως, να παραμείνουν προσγειωμένοι. Κάτι που τόνισε στην επίσκεψή του στο Ρέντη και ο ηγέτης του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, Βαγγέλης Μαρινάκης.

Ορισμένα, λοιπόν, από τα «κλειδιά» που θα οδηγήσουν στην επίτευξη όλων των στόχων για την ομάδα του Πειραιά, αποτελούν το πάθος και η δύναμη που πρέπει να δείξουν άπαντες. Λέξεις οι οποίες είναι συνυφασμένες με το DNA του Ολυμπιακού.

Από εκεί και πέρα, στο προπονητικό κέντρο του Θρύλου, την Πέμπτη (19/7), δόθηκε και όρκος τιμής, προκειμένου να επιτευχθούν όλοι οι στόχοι της ομάδας τη νέα σεζόν. «Δίνουμε όρκο τιμής, προχωράμε και κερδίζουμε!», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης, στέλνοντας ξεκάθαρο μήνυμα ενόψει της συνέχειας.

Όπως γίνεται αντιληπτό, η «δίψα και η αποφασιστικότητα σύσσωμης της οικογένειας του Ολυμπιακού να πραγματοποιήσει όλους τους στόχους της τη νέα αγωνιστική περίοδο, είναι πιο μεγάλες από ποτέ…

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ