ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

Να ανταποδώσουν την τεράστια αγάπη και στήριξη!

Να ανταποδώσουν την τεράστια αγάπη και στήριξη!

Όπως σας αναφέραμε από νωρίς, ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε την Πέμπτη (18/7) στο Ρέντη και μίλησε στους παίκτες, αλλά και το προπονητικό της ομάδας. Εκεί, λοιπόν, τέθηκαν οι στόχοι για τη νέα αγωνιστική περίοδο και δόθηκε το... σύνθημα.

Μία από τις... ατάκες του ηγέτη του Θρύλου, λοιπόν, είχε να κάνει με το γεγονός ότι οι «ερυθρόλευκοι» έχουν υποχρέωση απέναντι στον κόσμο τους να τα καταφέρουν. Να πετύχουν τους στόχους τους, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

«Είδαμε μια πολύ ωραία ατμόσφαιρα στο Καραϊσκάκη. Είμαστε υποχρεωμένοι απέναντι σε αυτόν τον υπέροχο κόσμο να πετύχουμε. Το χρωστάμε στα εκατομμύρια οπαδούς μας στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο. Αλλά το χρωστάτε και στους ίδιους τους εαυτούς σας, γιατί είστε οι καλύτεροι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών.

Ό λαός του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου θα βρίσκεται και φέτος, με πράξεις, δίπλα στους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς. Έγινε αντιληπτό με τον πλέον εμφατικό τρόπο από τη διάθεση των εισιτηρίων διαρκείας, ενώ τρομερή ήταν και η παρουσία των οπαδών της ομάδας του Πειραιά στο Καραϊσκάκη, στο σπουδαίο φιλικό με την Νότιγχαμ.

Άπαντες, λοιπόν, στις τάξεις της ομάδας πήραν το μήνυμα από τον Βαγγέλη Μαρινάκη, έχοντας επιπλέον κίνητρο να επιστρέψουν στην κορυφή και στους τίτλους στην Ελλάδα, πραγματοποιώντας καλή πορεία στην Ευρώπη. Ποιο είναι αυτό; Μα φυσικά, να ανταποδώσουν την τεράστια αγάπη και στήριξη που δέχονται, στον κόσμο του Ολυμπιακού…

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ