ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Θέματα στην τελική πάσα, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

«Θέματα στην τελική πάσα, τίποτα δεν έχει τελειώσει»

Δίκαιο χαρακτήρισε το αποτέλεσμα του Ολυμπιακού με την Βικτόρια Πλζεν ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος στη συνέντευξη Τύπου εστίασε, μεταξύ άλλων, στα… θέματα που είχαν οι παίκτες του στην τελική πάσα. Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε πως τίποτα δεν έχει τελειώσει όσον αφορά στην υπόθεση πρόκριση, ενώ αναφέρθηκε και στις δύσκολες καιρικές συνθήκες.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

Τι γεύση σας αφήνει το πρώτο επίσημο παιχνίδι του ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ και αν φάνηκε η διαφορά των δύο επίσημων αγώνων που έχει η Πλζεν στα πόδια της;

«Καταρχήν ξέραμε ότι θα αντιμετωπίσουμε δύσκολο αντίπαλο με διεθνείς Τσέχους ποδοσφαιριστές και ξέραμε ότι δεν θα είναι εύκολα για εμάς. Θέλαμε να βγάλουμε ποιότητα στο παιχνίδι μας, αλλά φάνηκαν αρκετές ελλείψεις και δεν δείξαμε αυτό που περιμέναμε. Είχαμε θέματα στην τελική πάσα, μας έλειψε πολύ αυτό. Δεν μας βοήθησε να δημιουργήσουμε δυσκολίες στον αντίπαλο μας γιατί δεν ήμασταν καλοί στην τελική πάσα. Ήταν ισορροπημένο το παιχνίδι όπως συμβαίνει σε αυτά τα ματς. Υπήρχαν διαστήματα που ήταν καλοί εκείνοι και διαστήματα που ήμασταν καλοί εμείς. Νομίζω πως τίποτα δεν έχει τελειώσει γιατί απομένουν ακόμα 90 λεπτά και πιστεύω ότι το αποτέλεσμα ήταν δίκαιο. Μένουν ακόμα 90 λεπτά για να δούμε ποιος θα προκριθεί».

Με βάση το γεγονός ότι το παιχνίδι άνοιξε στα τελευταία λεπτά πόσο επηρέασε τον ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ το γεγονός ότι αναγκάστηκε να κάνει νωρίς μία αλλαγή;

«Η ζέστη ήταν αφόρητη και βλέπετε ότι συνεχίζω να ιδρώνω. Φανταστείτε πόσο επηρέασε τους ποδοσφαιριστές. Ήταν δύο ομάδες που κυνήγησαν το γκολ γιατί είναι και οι δύο επιθετικές. Υπήρχαν στιγμές που μας δημιούργησαν δυσκολίες. Από το 35′ έως το 55′ κυκλοφόρησαν καλά τη μπάλα και μας δυσκόλεψαν πολύ, αλλά μετά ισορροπήσαμε το παιχνίδι. Ήταν δύο ομάδες που κυνήγησαν το γκολ και ο ρυθμός ήταν πολύ υψηλός. Ξέραμε ότι οι δύο ομάδες θα έπαιζαν αυτό το παιχνίδι και αυτό επηρέασε το ρυθμό του αγώνα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ