Έβγαλε γούστα και συνεχίζει...
Με τρόπο εντυπωσιακό πήρε ο Ολυμπιακός το εισιτήριο για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, μιας και διέλυσε με 4-0 τη Βικτόρια Πλζεν. Έτσι, τώρα θα βρει μπροστά του την Μπασακσεχίρ.
Ο Θρύλος ήταν ισοπεδωτικός, ακόμα και στο πρώτο ημίχρονο όπου δεν σημείωσε γκολ, παρά την απόλυτη κυριαρχία του. Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς έδειξαν την ανωτερότητά τους σε όλη τη διάρκεια της αναμέτρησης και η αλήθεια είναι πως οι Τσέχοι γλίτωσαν από μεγαλύτερο διασυρμό.
Ο Γκιλιέρμε στο 51’ και στο 73’, ο Γκερέρο στο 70’ και ο Σεμέδο στο 82’ σημείωσαν τα γκολ του Ολυμπιακού, ο οποίος επιβεβαίωσε την ανωτερότητά του και πήρε, με το σπαθί του, την πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.
Εκεί, θα αντιμετωπίσει την τουρκική Μπασακσεχίρ, με στόχο να συνεχίζει να παλεύει για την είσοδο στους ομίλους του Champions League, έχοντας κλειδώσει τους ομίλους του Europa League.
Έβγαλε γούστα αυτός ο Θρύλος και συνεχίζει...









