ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Σκέψεις Μαρτίνς για αλλαγή συστήματος

Σκέψεις Μαρτίνς για αλλαγή συστήματος

Το πλάνο του για τον εκτός έδρας αγώνα με τη Μπασακσεχίρ (7/8, 20:45) ετοιμάζει ο Πέδρο Μαρτίνς και φαίνεται πως στο μυαλό του υπάρχει και το ενδεχόμενο να κατεβάσει τον Ολυμπιακό με διαφορετικό σύστημα και όχι με το 4-2-3-1 που έπαιξε στη μεγαλύτερη διάρκεια των αγώνων του με τη Βικτόρια Πλζεν.

Αν το κάνει, τότε φαίνεται πως θα προτιμήσει το 4-3-3, βάζοντας στον άξονα της μεσαίας γραμμής τους Μπουχαλάκη, Γκιλιέρμε και Καμαρά. Σε αυτό το ενδεχόμενο, τότε η λογική «λέει» πως στον πάγκο θα μείνει ένας εκ των Μασούρα και Βαλμπουενά.

Θυμίζουμε, πάντως, ο Ολυμπιακός έπαιξε με 4-3-3 για μικρό διάστημα και στα δύο παιχνίδια με τους Τσέχους, όταν κατά τη διάρκεια του αγώνα ο Πέδρο Μαρτίνς έβαλε τον Μαντί Καμαρά, αλλάζοντας το 4-2-3-1.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ