ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πάει καλά ο Σουντανί

Πάει καλά ο Σουντανί

Όλο και ανεβαίνει ο Χιλάλ Σουντανί στον Ολυμπιακό, δείχνοντας καθημερινά βελτίωση. Άλλωστε, κανείς δεν ξεχνάει ότι την περσινή σεζόν ταλαιπωρήθηκε από σοβαρό τραυματισμό και έχει μεγάλη σημασία το πώς θα τον «βάλει» ο Πέδρο Μαρτίνς στην ομάδα.

Πάντως, ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός πάει καλά στο Ρέντη και δείχνει να βρίσκει τα πατήματά του. Άλλωστε, και μόνο το γεγονός πως ο προπονητής του Ολυμπιακού τον συμπεριέλαβε στην ευρωπαϊκή λίστα για τα παιχνίδια με τη Μπασακσεχίρ, «λέει» πολλά. Αν δεν ήταν καλά, θα έμενε εκ νέου εκτός, όπως είχε συμβεί κόντρα στη Βικτόρια Πλζεν.

Ο Σουντανί είναι ένα από τα «στοιχήματα» του Ολυμπιακού για τη νέα σεζόν. Αν είναι υγιής και επιστρέψει στο επίπεδο που ήταν προ τραυματισμού, τότε ο Θρύλος θα έχει άλλο ένα σπουδαίο «εργαλείο» στη διάθεσή του. Και τότε, βέβαια, το «πρόβλημα» του Πέδρο Μαρτίνς είναι στο πώς θα τους χωρέσει όλους.

Όπως και να ‘χει, το σημαντικό είναι ότι ο Σουντανί είναι όλο και καλύτερα. Και όσο περνάει ο καιρός, αυτό θα είναι υπέρ του. Με δουλειά, υπομονή και προσοχή, θα επιστρέψει ξανά στα γνωστά του επίπεδα...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ