ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

"Ήθελα πολύ να σκοράρω με τον Παναθηναϊκό"

Στην κάμερα των καναλιών Novasports μίλησε ο Ιντέγε Μπράουν. Ο Νιγηριανός επιθετικός του Ολυμπιακού αναφέρθηκε στην πρώτη του χρονιά στο Θρύλο, μίλησε για την κατάσταση στο ελληνικό ποδόσφαιρο και υπογράμμισε ότι για τον ίδιο ξεχωρίζει το γκολ που σημείωσε με τον Παναθηναϊκό. Εάν πατήσετε ΕΔΩ μπορείτε να παρακολουθήσετε το βίντεο με τη συνέντευξη του φορ του Θρύλου.

Για το κυριακάτικο παιχνίδι με τον Πανθρακικό στο Φάληρο, ο Ιντέγε υπογράμμισε ότι: "Η σεζόν δεν έχει φθάσει ακόμα στο τέλος. Δεν πρέπει να χαλαρώσουμε και να αισθανθούμε έτσι, γιατί είμαστε πρωταθλητές. Πρέπει να δίνουμε τον καλύτερό μας εαυτό, όπως κάνουμε πάντα στην έδρα μας".

Για το εάν είναι κίνητρο το απόλυτο των νικών στο γήπεδο "Γ. Καραϊσκάκης", σχολίασε ότι "Είναι πιθανό να συμβεί αυτό, τα πηγαίνουμε πάρα πολύ καλά κι αν αγωνιστούμε με τον τρόπο που κάνουμε πάντα, θα νικήσουμε για μια ακόμα φορά στο γήπεδό μας και θα μπορέσουμε να κάνουμε το απόλυτο εντός έδρας".

Για την κατάσταση με το διαφαινόμενο Grexit κι αν αυτό αποτελεί αντικείμενο συζήτησης στο Ρέντη, εξήγησε πως "Είναι φυσικά κάτι που συζητάμε με τους συμπαίκτες μου. Δεν είναι αυτό που ζούμε εδώ μια ωραία κατάσταση για το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ελπίζω να πάνε όλα καλά, γιατί και εμείς θέλουμε να συνεχίσουμε να παίζουμε στην Ευρώπη".

Στην ερώτηση που δέχθηκε ο Νιγηριανός επιθετικός για να κάνει έναν απολογισμό για την πρώτη του χρονιά στο Θρύλο, απάντησε ότι "Δεν ήταν ούτε πολύ καλά, ούτε άσχημα... θα έλεγα ήταν μια μέση κατάσταση. Έχουμε ακόμα μερικά ματς να δώσουμε και μετά θα έρθει η επόμενη σεζόν. Ελπίζω να κάνουμε μια νέο ξεκίνημα και να πάμε πάρα πολύ καλά"

Σε ό,τι αφορά τα γκολ που σημείωσε και ποιο ξεχωρίζει, υπογράμμισε εκείνο με τον Παναθηναϊκό, εξηγώντας πως "ήταν πολύ σημαντικό και για εμένα και για τους οπαδούς μας, αλλά και για την ομάδα. Ήθελα πάρα πολύ να σκοράρω και γι' αυτό το θεωρώ ένα από τα αγαπημένα μου".

Για τη συνεργασία με τον Μάρκο Σίλβα ανέλυσε ότι "σημαίνει πολλά... με ήξερε, ήξερε πολλά για εμένα, για το χαρακτήρα μου και τη συμπεριφορά μου μέσα στο γήπεδο. Πραγματικά είναι πολύ σημαντικό και ελπίζω να συνεργαστώ μαζί του και την επόμενη χρονιά και να φέρουμε πολλές στιγμές δόξας στην ομάδα".

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ