ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ποντάρει πολλά στον καλό Ποντένσε...

Ποντάρει πολλά στον καλό Ποντένσε...

Χωρίς καμία αμφιβολία, ο Ντάνιελ Ποντένσε αποτέλεσε εκ των κορυφαίων και διακριθέντων παικτών του Ολυμπιακού την περσινή αγωνιστική περίοδο.

Φέτος, στα τρία πρώτα επίσημα ματς των «ερυθρολεύκων» κόντρα σε Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ, η αλήθεια είναι ότι ο Πορτογάλος εξτρέμ δεν έχει πιάσει υψηλά στάνταρ απόδοσης.

Δεν λέμε ότι ο… Σούπερμαν πραγματοποίησε κακές εμφανίσεις, ωστόσο, δεδομένα, ο Πέδρο Μαρτίνς περιμένει πολλά περισσότερα στη συνέχεια.

Οι δυνατότητες και το ταλέντο του Ποντένσε είναι τεράστια, οι προσδοκίες και οι απαιτήσεις από αυτόν είναι μεγάλες και ο Πορτογάλος προπονητής ποντάρει πολλά επάνω του και την τρέχουσα σεζόν.

Αρχής γενομένης από τη ρεβάνς με τους Τούρκους, λοιπόν, το βράδυ της Τρίτης (10/8), για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League, ο Ποντένσε θα πρέπει να δείξει ξανά το γνωστό, καλό του πρόσωπο. Με στόχο να συμβάλλει, από την πλευρά του, στην πρόκριση του Θρύλου στα πλέι οφ της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Πρόκειται για έναν παίκτη που με μόνο μία του ενέργεια, μπορεί να κάνει... ζμπαράλια την αντίπαλη άμυνα και ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος έχει ανάγκη τις καλές του εμφανίσεις.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ