ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Οι καλύτεροι του κόσμου θα είναι ξανά εκεί...

Οι καλύτεροι του κόσμου θα είναι ξανά εκεί...

Στην τελική ευθεία έχουμε μπει, πλέον, για τη ρεβάνς του Ολυμπιακού με την Μπασακσεχίρ, στο Καραϊσκάκη, για τον γ’ προκριματικό γύρο του Champions League.

Όπως σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι τους, λοιπόν, οι «ερυθρόλευκοι» θα έχουν ένα μεγάλο… ατού. Ο λόγος, φυσικά, για τον κόσμο του Θρύλου, ο οποίος θα γεμίσει ασφυκτικά το Ναό και θα δημιουργήσει ξανά φανταστική ατμόσφαιρα.

Μία ατμόσφαιρα που θα δώσει, όπως πάντα, «φτερά» στα πόδια των παικτών του Πέδρο Μαρτίνς, προκειμένου να ολοκληρώσουν τη… δουλειά και να «τσεκάρουν» το εισιτήριο για την επόμενη φάση της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Μία ατμόσφαιρα, επίσης, που αναμένεται να «ισοπεδώσει» τους Τούρκους, όπως τόσες και τόσες ομάδες, κάτι που πρέπει να εκμεταλλευτεί ιδιαίτερα στα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος. Και αυτό, διότι το γήπεδο θα… γέρνει προς την εστία της Μπασακσεχίρ.

Οι καλύτεροι οπαδοί του κόσμου, λοιπόν, είναι πανέτοιμοι και αποφασισμένοι να συμβάλλουν τα μέγιστα, από την πλευρά τους, προκειμένου να τα καταφέρει η ομάδα. Και να πάρει την πολυπόθητη πρόκριση στο «καμίνι» του Καραϊσκάκη.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ