ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Δεν... υπάρχει αυτό που έχει βγάλει! (video)

Δεν... υπάρχει αυτό που έχει βγάλει! (video)

Μεγάλη εμφάνιση πραγματοποίησε σε ακόμα ένα παιχνίδι ο Ζοσέ Σα, κρατώντας το μηδέν στην άμυνα και με τη Μπασακσεχίρ. Για άλλη μία φορά ήταν σταθερός και καθοριστικός. Βέβαια, είχε ξανά κάποιες λάθος μεταβιβάσεις και αυτό είναι ένα στοιχείο που πρέπει να βελτιώσει. Κάτω από την εστία, όμως, ήταν ανίκητος ξανά!

Είχε αρκετές σωτήριες επεμβάσεις, αλλά αυτό που έβγαλε στη φάση του 35’, απλά δεν... υπάρχει. Με την υποσημείωση, φυσικά, πως κανονικά δεν θα έπρεπε να μετρήσει ως ευκαιρία, από τη στιγμή που ο Βίσκα ήταν ένα μέτρο οφσάιντ (δεν υποδείχθηκε ποτέ). Ο Ελία βρήκε τον Βίσκα στην πλάτη της άμυνας, εκείνος έκανε το παράλληλο γύρισμα και ο Ρομπίνιο από κοντά νικήθηκε από τον τρομερό Ζοσέ Σα.

Αυτό που έβγαλε ήταν εκτός λογικής, μιας και αποσόβησε ένα σχεδόν σίγουρο γκολ. Αν δεν θυμάστε τη φάση, ή απλά θέλετε να τη δείτε ξανά, μπορείτε να το κάνετε ΕΔΩ (η φάση από την αρχή της είναι στο 2:02’’).

Μάλιστα, ο κόσμος φρόντισε να φωνάξει για πρώτη φορά το όνομά του. «Οε οε οε Ζοσέ», φώναξαν ρυθμικά οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Μεγάλος Σα!

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ