ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Τους ζήτησε πίεση από την αρχή

Τους ζήτησε πίεση από την αρχή

Σε ρυθμό Κράσνονταρ κινείται ο Ολυμπιακός από την Τετάρτη και είναι λογικό που έχει αφήσει πίσω του (και) τη Μπασακσεχίρ. Άλλωστε, οι Ρώσοι είναι το επόμενο εμπόδιο και τελευταίο πριν τους ομίλους του Champions League. Και ο Θρύλος θέλει να επιστρέψει στη φάση των ομίλων της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.

Φυσικά, τα παιχνίδια με τους Ρώσους δεν είναι εύκολα. Και να μην τους ξέρει κανείς (άλλωστε, είναι... άγνωστη ομάδα, αλλά διαθέτει ορισμένους ποιοτικούς ποδοσφαιριστές), ο θόρυβος που προκάλεσαν με τον αποκλεισμό της Πόρτο, τους «αναγκάζει» όλους να ασχοληθούν ακόμη περισσότερο μαζί τους.

Ο Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, μετά το βίντεο που έδειξε χθες στους παίκτες του, επισημαίνοντας ορισμένα πράγματα για τον τρόπο παιχνιδιού, τα πλεονεκτήματα και τα ελαττώματα της Κράσνονταρ, τους ζήτησε να εκμεταλλευτούν τον... κόσμο και το καυτό Καραϊσκάκη.

Τους ζήτησε, λοιπόν, έντονη πίεση από την αρχή, γνωρίζοντας και ο ίδιος πως θα ήταν ιδανικό ένα γρήγορο γκολ. Αυτό βοηθάει, άλλωστε, σε κάθε παιχνίδι, πόσο μάλλον τώρα που είμαστε μία στροφή πριν τους ομίλους.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ