ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Υπάρχουν λύσεις, αλλά είναι πολυτέλεια

Υπάρχουν λύσεις, αλλά είναι πολυτέλεια

Το ενδεχόμενο να λείψει ο Ρούμπεν Σεμέδο από το δεύτερο παιχνίδι με την Κράσνονταρ είναι κάτι που δεν θέλουν να σκέφτονται στον Ολυμπιακό. Άλλωστε, πρόκειται για ένα υποθετικό σενάριο, από τη στιγμή που ο Πορτογάλος κεντρικός αμυντικός έχει δύο κίτρινες κάρτες και με άλλη μία την προσεχή Τετάρτη στον Πειραιά, θα χάσει αυτομάτως το δεύτερο ματς.

Ο Πέδρο Μαρτίνς έχει αρκετές λύσεις στη διάθεσή του, ωστόσο είναι δεδομένο πως δεν θα ήθελε να αλλάξει το κεντρικό αμυντικό δίδυμο των Σεμέδο-Μεριά από τη στιγμή που έχουν «δέσει» πολύ καλά. Αν αναγκαστεί να το κάνει, όμως, έχει στη διάθεσή του τον Παπέ Αμπού Σισέ και τον Αβραάμ Παπαδόπουλο (είναι εντός λίστας, σε αντίθεση με τους Ουσεϊνού Μπα και Γιάγκος Βούκοβιτς).

Επιπλέον, λύσεις υπάρχουν, αλλά δεν χωράει αμφιβολία πως ο Σεμέδο είναι πολυτέλεια. Και ενδεχόμενη απουσία του από τον δεύτερο αγώνα, θα είναι πολύ μεγάλη. Ήρθε να κάνει τη διαφορά και ήδη την κάνει από τα πρώτα επίσημα παιχνίδια. Ο Πέδρο Μαρτίνς σίγουρα θα ήθελε να τον έχει και στον δεύτερο αγώνα με την Κράσνονταρ, στη Ρωσία, ειδικά από τη στιγμή που κρίνεται το εισιτήριο για τους ομίλους του Champions League και για αυτό ο Σεμέδο θα πρέπει να προσέξει πολύ. Φανταζόμαστε είναι κάτι που θα του επισημανθεί σχετικά...

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ