ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Πάνω απ’ όλα η ομάδα»

«Πάνω απ’ όλα η ομάδα»
Αρθρογράφος: Δημήτρης Μαργωμένος
ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΑΡΓΩΜΕΝΟΣ

Την άποψη πως οι δύο προκρίσεις του Ολυμπιακού με Βικτόρια Πλζεν και Μπασακσεχίρ έχουν βοηθήσει πολύ στην αυτοπεποίθηση της ομάδας, εξέφρασε ο Κώστας Τσιμίκας, μιλώντας στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα με την Κράσνονταρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Κώστα Τσιμίκα:

-Πόσο σε έχει βοηθήσει εσένα αλλά και την υπόλοιπη ομάδα, όσον αφορά την αυτοπεποίθηση οι δύο προηγούμενες προκρίσεις;
«Έχουν βοηθήσει αρκετά. Σημαντικός παράγοντας είναι πως ο προπονητής και ο κορμός της ομάδας είναι ίδιος. Ξέρουμε τι θέλει ο προπονητής από εμάς και τι ζητάει. Πιστεύω είναι σημαντικό στην αυτοπεποίθησή μας».

-Ένας ποδοσφαιριστής μπορεί να μη βρεθεί σε καλή ψυχολογική κατάσταση. Πόσο βοηθάει όμως το γεμάτο γήπεδο έναν παίκτη να αλλάξει την ψυχολογική του κατάσταση;
«Πιστεύω ότι όταν ξεκινάει το παιχνίδι τα ξεχνάς όλα. Βλέπεις όλο τον κόσμο να φωνάζει για την ομάδα. Δεν υπάρχει κανένας πόνος εκεί, μπαίνεις μέσα και δίνεις τα πάντα. Είσαι 100% συγκεντρωμένος και το μόνο αποτέλεσμα είναι η νίκη».

-Στα προηγούμενα ματς είχες κληθεί να αντιμετωπίζεις τα αστέρια των ομάδων Καγιάμπα και Βίσκα. Τώρα έχεις επίσης έναν κορυφαίο της Κράσνονταρ τον Σουλεϊμάνοφ. Πόσο σε «τρομάζει» το γεγονός της κάρτας; Ότι αν πάρεις κάρτα μπορεί να χάσεις τη ρεβάνς...
«Κοιτάω κάθε ματς ξεχωριστά. Όλα εξαρτώνται από εμένα και πόσο συγκεντρωμένος θα είμαι. Πάνω απ’ όλα μετράει η ομάδα. Για να είμαι εγώ καλός μετράει πόσο καλή θα είναι η ομάδα. Βλέπω κάθε αντίπαλο ξεχωριστά, έπεσα πάνω σε δύο καλούς παίκτες. Αλλά ήμουν συγκεντρωμένος και τα έδωσα όλα για την ομάδα και πήραμε τη νίκη».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ