ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

«Από κάποιους περίμενα περισσότερα, υπήρχε κούραση»

«Από κάποιους περίμενα περισσότερα, υπήρχε κούραση»

Στο γεγονός ότι το πιο σημαντικό στο ματς με τον Αστέρα Τρίπολης, είναι ότι ο Ολυμπιακός πήρε τη νίκη, στάθηκε ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στην κάμερα της Nova.

Παράλληλα, ο Πορτογάλος προπονητής τόνισε ότι περίμενε περισσότερα από κάποιους παίκτες του, όμως εστίασε και στον παράγοντα της κούρασης από το ματς με την Κράσνονταρ.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πέδρο Μαρτίνς:

«Σήμερα πραγματικά το σημαντικό είναι ότι νικήσαμε. Μετά την Τετάρτη δεν ήμασταν στο επίπεδο που έπρεπε. Τα πράγματα που πρέπει να κάνουμε για να πάρουμε τον τίτλο είναι πολλά περισσότερο από αυτά που κάναμε σήμερα».

Στην ερώτηση για το αν ήταν πολλές οι αλλαγές που επέλεξε απάντησε: «Δεν ήταν οι αλλαγές. Οι παίκτες ξέρουμε ότι είναι έτοιμοι από άποψη φυσικής κατάστασης. Σήμερα η εικόνα δεν είχε καμία σχέση με αυτή που δείξαμε στα προηγούμενα παιχνίδια».

Για το αν έβγαλε συμπεράσματα από τους νέους παίκτες που έπαιξαν: «Γνωρίζω πολύ καλά την ομάδα και δεν περίμενα αυτό το ματς. Ξέρω τι μπορούν να δώσουν οι παίκτες. Από κάποιους περίμενα περισσότερα. Φάνηκε ότι υπήρχε μία κούραση από το παιχνίδι της Τετάρτης και ήταν λογική. Το συμπέρασμα είναι ότι το πρωτάθλημα αυτό θα είναι δύσκολο, ανταγωνιστικό και θα πρέπει να είμαστε δυνατοί και ανταγωνιστικοί για να το κατακτήσουμε».

 

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ