ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Επιστροφή στα... συνηθισμένα

Επιστροφή στα... συνηθισμένα

Τους 11 ποδοσφαιριστές που έπαιξαν στα προηγούμενα ευρωπαϊκά παιχνίδια (πλην του αγώνα στην Τσεχία, όπου είχε ξεκινήσει ο Παπαδόπουλος) αναμένεται να χρησιμοποιήσει απόψε στη Ρωσία ο Πέδρο Μαρτίνς. Δεν αναμένεται, δηλαδή, να κάνει αλλαγές, οπότε μάλλον θα πάει στα... σίγουρα.

Ο Σα θα είναι κάτω από την εστία. Δεν κουνιέται ο Πορτογάλος τερματοφύλακας.

Στην άμυνα, από δεξιά προς τα αριστερά, θα παίξουν ο Ελαμπντελαουί, ο Μεριά (πήρε ανάσες κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης), ο Σεμέδο και ο Τσιμίκας (ξεκουράστηκε).

Στα χαφ, ο Γκιλιέρμε (δεν βγαίνει) και ο Μπουχαλάκης (επιστρέφει αντί του Καμαρά) θα είναι οι δύο στον άξονα.

Μπροστά τους, ο Μασούρας, ο Βαλμπουενά (επιστρέφουν στο αρχικό σχήμα) και ο Ποντένσε θα είναι η τριάδα.

Στην κορυφή, όλα δείχνουν πως θα γυρίσει ο Γκερέρο.

Υπήρχε σκέψη να παίξει ο Καμαρά αντί του Βαλμπουενά, για να είναι πιο σφιχτός ο Ολυμπιακός αμυντικά, αλλά η αλήθεια είναι πως ο μέσος από τη Γουινέα δεν είχε καλή απόδοση κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ