ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Καλά τα... αστέρια, αλλά τώρα προέχει το 2/2!

Καλά τα... αστέρια, αλλά τώρα προέχει το 2/2!

Όπως είναι λογικό και επόμενο, στους ρυθμούς των… αστεριών και συγκεκριμένα της κλήρωσης του Champions League βρίσκεται τις τελευταίες ώρες ο Ολυμπιακός. Εκεί που, όπως προέκυψε από την κληρωτίδα στο Μονακό, οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν στους ομίλους τις Μπάγερν Μονάχου, Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα.

Ωστόσο, οι Πειραιώτες έχουν στρέψει, πλέον, την προσοχή τους αποκλειστικά στην κυριακάτικη (1/9) αναμέτρηση με την Λάρισα, εκτός έδρας, για τη 2η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Κάτι που τόνισε μιλώντας στην κάμερα της Nova ο Πέδρο Μαρτίνς, ο οποίος έδωσε το… σύνθημα για το «διπλό» και τους τρεις βαθμούς. «Είμαστε απόλυτα συγκεντρωμένοι στην ΑΕΛ. Στα αποδυτήρια μόνο για αυτό μιλούσαμε. Προετοιμάζουμε το ματς. Μόνο αυτή την αναμέτρηση έχουμε στο μυαλό μας», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος κόουτς.

Χωρίς καμία αμφιβολία, η πρόκριση του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης αποτελεί τεράστια επιτυχία. Σπουδαίο επίτευγμα. Ωστόσο, μεγάλο στόχο της ομάδας αποτελεί η κατάκτηση του πρωταθλήματος και η επιστροφή στην κορυφή.

Το έχουν ξεκαθαρίσει άπαντες στο στρατόπεδο των «ερυθρολεύκων». Τόσο ο Βαγγέλης Μαρινάκης, όσο οι παίκτες και το τεχνικό τιμ.

Στον Ολυμπιακό, λοιπόν, καλούνται να γυρίσουν το… τσιπάκι και να τα δώσουν όλα στο «AEL FC Arena», προκειμένου να πάρουν τη νίκη και να κάνουν το 2/2 στη Super League 1.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ