ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΕΙΣΙΤΗΡΙΑ ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ 2019-2020

ΣΟΚ και ΑΗΔΙΑ: Χούλιγκανς του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στη Σχολή Κ16 του Θρύλου

ΣΟΚ και ΑΗΔΙΑ: Χούλιγκανς του ΠΑΟΚ επιτέθηκαν στη Σχολή Κ16 του Θρύλου

Η κατάσταση στο δύσμοιρο ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ξεφύγει από κάθε έλεγχο. Η ξεφτίλα και η ντροπή έπιασαν ταβάνι. Και εξηγούμε…

Την Κυριακή (8/9), την ώρα που βρισκόταν σε εξέλιξη παιχνίδι της Κ16 της Σχολής του Ολυμπιακού στη Θεσσαλονίκη με το Πολυδένδρι, στο γήπεδο των ΤΕΦΑΑ, 100 χούλιγκανς που φορούσαν διακριτικά του ΠΑΟΚ, επιτέθηκαν με σιδερολοστούς!

Μάλιστα, με το εν λόγω φονικό αντικείμενο, χτύπησαν τον υπεύθυνο της «ερυθρόλευκης» Σχολής, Γιώργο Χοχλάκη, ενώ από το μένος και τη μανία τους δεν γλίτωσε ούτε καν ο γιος του!

Ωστόσο, έχει και συνέχεια. Η ανανδρία των εν λόγω χούλιγκανς έφτασε μέχρι το σημείο να πάρουν φανέλες των παιδιών και σάκους με τα αντικείμενά τους. Τόσο σημαντικά… λάφυρα τους φάνηκαν. Τέτοια ήταν η λύσσα τους.

Φυσικά, τα παιδιά ήταν σοκαρισμένα από την άνανδρη και ντροπιαστική επίθεση των προαναφερθέντων αρρωστημένων μυαλών. Να σημειωθεί, ότι ενημερώθηκε η Αθλητική Βία, ενώ ο Γιώργος Χοχλάκης μετέβη στην αστυνομία και στο νοσοκομείο.

Δεν υπάρχουν λόγια για αυτή την ξεφτίλα. Για αυτό το ανήκουστο καφριλίκι. Μία ακόμα ημέρα ντροπής για τον ελληνικό αθλητισμό. Όπως και να 'χει, η Πολιτεία πρέπει επιτέλους βρει αυτούς τους άνανδρους χούλιγκανς και να τους τιμωρήσει παραδειγματικά...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ