ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πανζουρλισμός από το λαό του Θρύλου: Sold out με Τότεναμ!

Πανζουρλισμός από το λαό του Θρύλου: Sold out με Τότεναμ!

«Τρέλα» και πανζουρλισμός επικρατεί στις τάξεις του κόσμου του Ολυμπιακού, ενόψει του ματς με την Τότεναμ (18/9), στο Καραϊσκάκη, για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League.

Ο ναός, λοιπόν, θα είναι κατάμεστος στην αναμέτρηση με την αγγλική ομάδα, μιας και ήδη ανακοινώθηκε Sold Out.

Μπορεί τα εισιτήρια να τέθηκαν την Τετάρτη (11/9) σε κυκλοφορία μέσω ίντερνετ, ωστόσο έκαναν… φτερά με το «καλημέρα». Με τον κόσμο του Θρύλου να δείχνει, έμπρακτα, τη «δίψα» του να βρεθεί στο φαληρικό γήπεδο και να πάρει θέση στην κερκίδα.

Να σημειωθεί, ότι η διάθεση των εισιτηρίων ξεκίνησε στις 10:00 το πρωί και στις 10:20 το σύστημα «έπεσε» λόγω τεχνικού προβλήματος. Η διάθεση ξεκίνησε εκ νέου στις 15:00 και περισσότεροι από 30.000 χρήστες του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου μπήκαν στη σελίδα να εξασφαλίσουν ένα «μαγικό χαρτάκι»!

Εισιτήρια… τέλος, λοιπόν, για το παιχνίδι με τα «σπιρούνια» και το σίγουρο είναι ένα. Για μία ακόμα φορά, ο Ναός θα «κοχλάζει» από τους καλύτερους του κόσμου, που αναμένεται να δημιουργήσουν μαγική, φανταστική ατμόσφαιρα, προκειμένου να ωθήσουν τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς να πάρουν τη νίκη. Και να ξεκινήσουν με το... δεξί στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση…

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ