ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Όρκος τιμής και απίστευτη «δίψα» για το πρωτάθλημα!

Όρκος τιμής και απίστευτη «δίψα» για το πρωτάθλημα!
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Η εκκίνηση του Ολυμπιακού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι κάτι παραπάνω από εντυπωσιακή. Με τους «ερυθρόλευκους» να μετρούν 7 νίκες και 1 ισοπαλία σε 8 επίσημα ματς, σε Ελλάδα και Ευρώπη, έχοντας πανηγυρίσει σπουδαία πρόκριση στους ομίλους του Champions League. Μία, πραγματικά, τεράστια επιτυχία.

Ωστόσο, κακά τα ψέματα, ο πρώτος και κύριος στόχος του Θρύλου είναι η επιστροφή στην κορυφή και στους τίτλους. Η κατάκτηση του πρωταθλήματος. Του 45ου στην ένδοξη ιστορία του, προκειμένου να φτάσει στα… μισά του δρόμου για το 5ο αστέρι στη φανέλα του.

Δεν χωράει αμφιβολία το γεγονός αυτό. Το έχουν τονίσει άπαντες στο στρατόπεδο των Πειραιωτών με τον πλέον εμφατικό τρόπο. Το επιβεβαίωσε και ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στους εκπροσώπους του Τύπου, στη συνάντηση που είχε μαζί τους στο Καραϊσκάκη, υπογραμμίζοντας πάρα πολλές φορές αυτό που προαναφέραμε.

Η «δίψα» για το πρωτάθλημα, λοιπόν, είναι τεράστια. Άπαντες στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο έχουν δώσει όρκο τιμής να τα καταφέρουν. Κόντρα σε όλους και σε όλα. Να επαναφέρουν την ομάδα εκεί που αξίζει και έχει συνηθίσει να βρίσκεται όλα αυτά τα χρόνια.

Για αυτό το λόγο, λοιπόν, ο Πορτογάλος κόουτς των Πειραιωτών έχει ρίξει όλο το βάρος στη σαββατιάτικη (14/9) αναμέτρηση με το Βόλο, στο Ναό, για την 3η αγωνιστική της Super League. Στόχος, να πάρει ο Ολυμπιακός τη νίκη και τους τρεις βαθμούς, να κάνει το 3/3 μετά τα ματς με Αστέρα Τρίπολης και Λάρισα. Και να παραμείνει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έχουν στρέψει την προσοχή τους αποκλειστικά στο προσεχές παιχνίδι με το Βόλο, γνωρίζοντας ότι, για την ώρα, τουλάχιστον, η Τότεναμ και η πρεμιέρα στους ομίλους της κορυφαίας ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης, μπορούν να περιμένουν...

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ