ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Ολυμπιακός των β' ημιχρόνων...

Ο Ολυμπιακός των β' ημιχρόνων...
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Η εκκίνηση του Ολυμπιακού την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο είναι, χωρίς καμία αμφιβολία, εξαιρετική. Ενδεικτικό είναι το γεγονός ότι σε 9 επίσημες αναμετρήσεις, σε Ελλάδα και Ευρώπη, μετράει 8 νίκες και 1 ισοπαλία.

Παράλληλα, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν σκοράρει συνολικά 20 γκολ και έχουν δεχθεί μόλις 1! Πάμε, όμως, να εστιάσουμε σε έναν άλλο παράγοντα. Και συγκεκριμένα, στο γεγονός ότι στα περισσότερα προαναφερθέντα παιχνίδια, ο Θρύλος έχει εμφανίσει καλύτερο πρόσωπο στο δεύτερο ημίχρονο, στην επανάληψη.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι από τα 20 προαναφερθέντα τέρματα που έχει σκοράρει ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος, τα 15 τα έχει σημειώσει στο δεύτερο 45άλεπτο. Και αυτό τα «λέει» όλα για την βελτίωση που δείχνουν οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στο συγκεκριμένο χρονικό σημείο.

Εδώ, όμως, αξίζει να σημειωθεί κάτι ακόμα. Το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός θα πρέπει να επιδιώξει να έχει ανάλογη εικόνα και στα πρώτα ημίχρονα των εκάστοτε αναμετρήσεων. Να «καθαρίζει» όσο πιο νωρίς μπορεί τα παιχνίδια, έτσι ώστε να μην μπαίνει σε τυχόν… περιπέτειες.

Όπως και να ‘χει, το στατιστικό είναι εντυπωσιακό…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ