ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Για κάποιους, μικρές λεπτομέρειες. Για τον Ολυμπιακό, ευλογία...

Για κάποιους, μικρές λεπτομέρειες. Για τον Ολυμπιακό, ευλογία...
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Πολλές φορές στο ποδόσφαιρο, οι μικρές λεπτομέρειες είναι αυτές που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Αυτές που μπορούν να αποδειχθούν κομβικής σημασίας για την πορεία της εκάστοτε ομάδας, στο δρόμο για την επίτευξη των στόχων της.

Σίγουρα, το σημαντικότερο στοιχείο έχει να κάνει με το καθαρά αγωνιστικό σκέλος, με τις δυνατότητες που έχει κάθε ομάδα μέσα στο γήπεδο. Ωστόσο, υπάρχουν και άλλοι παράγοντες.

Δεν αρκεί μόνο να έχεις καλούς παίκτες, αλλά αντιθέτως να υπάρχουν μέσα στην ομάδα καλοί χαρακτήρες. Άνθρωποι αποφασισμένοι να δώσουν τα πάντα, δίχως να δημιουργήσουν το παραμικρό πρόβλημα.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, συγκαταλέγεται σε αυτή την κατηγορία. Εκτός από παίκτες με τεράστιο ταλέντο, ποιότητα, εμπειρία και «δίψα» για διακρίσεις και επιτυχίες, διαθέτει ανθρώπους-επαγγελματίες. Ανθρώπους με συνέπεια, ορκισμένους να δώσουν τα πάντα για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Το κλίμα στα αποδυτήρια του Θρύλου, βλέπετε, είναι άριστο. Άπαντες είναι… ΕΝΑ, μία γροθιά. Μία εξαιρετικά «δεμένη» παρέα. Μία μεγάλη οικογένεια.

Στο γεγονός αυτό, άλλωστε, στάθηκε και ο Πέδρο Μαρτίνς, μιλώντας στην κάμερα του Olympiacos TV και την ταινία «ο δρόμος προς τα αστέρια». «Η ατμόσφαιρα είναι πάντα άριστη, σε αυτή την ομάδα. Αποτελείται από άτομα, τα οποία διακρίνονται για την συνέπειά τους», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Πορτογάλος κόουτς, επιβεβαιώνοντας του λόγου το αληθές.

Όπως έχει γίνει αντιληπτό, όσα προαναφέραμε βγαίνουν με τον πλέον εντυπωσιακό τρόπο και στον αγωνιστικό χώρο, με τον Ολυμπιακό να έχει όλο το… πακέτο για να φτάσει ψηλά και να εκπληρώσει τους στόχους του!

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ