Το «καθάρισε» ο Γάλλος ρέφερι...

Το «καθάρισε» ο Γάλλος ρέφερι...

Διαιτησία από τα… παλιά έλαβε χώρα στο Μαρακανά, στο παιχνίδι του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, για τη 2η αγωνιστική του Champions League.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος Μπενουά Μπαστιάν προχώρησε σε ορισμένες… απίστευτες αποφάσεις, οι οποίες αλλοίωσαν ξεκάθαρα το τελικό αποτέλεσμα.

Φυσικά… αποκορύφωμα ήταν η αποβολή του Γιασίν Μπενζιά στο 57', έπειτα από ανύπαρκτη δεύτερη κίτρινη κάρτα που αντίκρισε από τον 36χρονο ρέφερι.

Μία απόφαση χωρίς καμία λογική, με την οποία οι «ερυθρόλευκοι» αναγκάστηκαν να αγωνιστούν για πολύ μεγάλο διάστημα με 10 παίκτες και εν τέλει, να γνωρίσουν την ήττα με 3-1, ενώ βρίσκονταν μπροστά στο σκορ.

Από εκεί και πέρα, πολλά ήταν και τα λάθος φάουλ σφυρίγματα του Μπαστιάν, που με… τρομερές αποφάσεις έβαζε την ομάδα του Βελιγραδίου στην εστία του Θρύλου.

Όπως και να ‘χει, το επίπεδο του Γάλλου διαιτητή ήταν πασιφανές ότι δεν αρμόζει στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση. Καταφέρνοντας με τις αποφάσεις του να… καθαρίσει το ματς.

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ