Οι διεθνείς του Ολυμπιακού με Ιταλία, Βοσνία
Τέσσερις ποδοσφαιριστές που ανήκουν στον Ολυμπιακό υπάρχουν στις κλήσεις του Φαν Σιπ για τα παιχνίδια της Εθνικής Ελλάδας με Ιταλία (Ρώμη, 12/10) και Βοσνία (ΟΑΚΑ, 15/10).
Για την ακρίβεια, έχουν κληθεί ο Κώστας Τσιμίκας, ο Ανδρέας Μπουχαλάκης και ο Γιώργος Μασούρας που παίζουν στον Ολυμπιακό και ο Μάριος Βρουσάι που ανήκει στην ομάδα και παίζει δανεικός στην ολλανδική Βίλεμ.
Πάντως, στις κλήσεις υπάρχουν και ορισμένες μεγάλες εκπλήξεις, όπως ο αποκλεισμός του Κώστα Μανωλά και του Σωκράτη Παπασταθόπουλου.
Οι διεθνείς θα συγκεντρωθούν την προσεχή Δευτέρα 7 Οκτωβρίου, οπότε είναι προγραμματισμένη προπόνηση στις αθλητικές εγκαταστάσεις το Αγίου Κοσμά (18:00).
Αναλυτικά οι κλήσεις: Μπάρκας, Βλαχοδήμος, Διούδης, Μπακάκης, Γιαννούλης, Σιόβας, Τσιμίκας, Σταφυλίδης, Χατζηδιάκος, Λαμπρόπουλος, Σιωπής, Κουρμπέλης, Ζέκα, Μπουχάλακης, Βρουσάι, Γαλανόπουλος, Μάνταλος, Κουλούρης, Μπακασέτας, Παυλίδης, Δώνης, Λημνιός, Φετφατζίδης, Μασούρας, Ρέτσος.









