ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Σε φοβερό φεγγάρι!

Σε φοβερό φεγγάρι!
Αρθρογράφος: Στράτος Ζαλούμης
ΣΤΡΑΤΟΣ ΖΑΛΟΥΜΗΣ

Μία καταπληκτική σεζόν διανύει μέχρι στιγμής ο Κώστας Τσιμίκας και αυτό δεν χωράει αμφιβολία, είτε τον συμπαθείς (ποδοσφαιρικά), είτε όχι. Το έδειξε και την περασμένη Κυριακή στο «Κλεάνθης Βικελίδης», όπου φρόντισε να αφήσει το στίγμα του πριν γίνει αναγκαστική αλλαγή λόγω προβλήματος στη μέση.

Ο διεθνής μπακ έχει καθιερωθεί στον Ολυμπιακό και παρουσιάζεται πολύ βελτιωμένος τη φετινή σεζόν. Δεν γνωρίζουμε αν έχει να κάνει με τη δουλειά του ή με το ότι είναι σε εξαιρετική φόρμα ή και με τα δύο, ωστόσο ο Τσιμίκας έχει πραγματοποιήσει σειρά φανταστικών εμφανίσεων.

Πολύ δυνατός στα αμυντικά του καθήκοντα, εξαιρετικός στις προωθήσεις του, είναι πολύ σταθερός φέτος, σε σημείο που υπάρχουν παιχνίδια που έχει κάνει τη διαφορά. Είναι ενδεικτικό πως το γκολ της ισοφάρισης του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τον Άρη, προήλθε από τα δικά του πόδια, από δική του δημιουργία, για την ακρίβεια. Κατέβασε υποδειγματικά τη μπαλιά του Μπουχαλάκη, έκανε ωραία ντρίμπλα, σέντραρε και ο Γιώργος Μασούρας έκανε το 1-1.

Γενικότερα φέτος ο Τσιμίκας έχει κάνει μεγάλα παιχνίδια, δείχνοντας πως έχει ωριμάσει και έχει βελτιωθεί. Είναι σε φοβερό φεγγάρι, κοινώς. Έχει σταθεί φανταστικά απέναντι σε δυνατούς αντιπάλους στην Ευρώπη και δείχνει πως είναι στα δικά του πόδια να συνεχίσει έτσι. Και αν συνεχίσει έτσι, τα καλύτερα είναι μπροστά...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ