Το δείγμα Γκασπάρ...
Φιλικό με τους Νέους έδωσε η πρώτη ομάδα του Ολυμπιακού την Πέμπτη στο Ρέντη. Ματς το οποίο έγινε για να διατηρηθούν σε αγωνιστικό ρυθμό όσοι βρίσκονται στο Ρέντη και δεν έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες.
Ο Πέδρο Μαρτίνς στο τεστ αυτό χρησιμοποίησε τον Μπρούνο Γκασπάρ.
Ο Πορτογάλος μπακ έδειξε τα πρώτα του δείγματα, έστω και σε φιλικό, καθώς μέχρι τώρα δεν έχει πάρει το βάπτισμα του πυρός σε επίσημο ματς. Έδειξε ότι είναι σε καλή κατάσταση και σύντομα θα τον δούμε αγωνιζόμενο και σε επίσημο αγώνα.
Χρειάστηκε κάποιον χρόνο για να μπορέσει να προσαρμοστεί στον Ολυμπιακό, αφού ήταν από τις τελευταίες προσθήκες. Όπως και για να φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Στο φιλικό έδειξε ότι είναι σε καλό δρόμο και σύντομα θα είναι κανονικά στα πλάνα του Πέδρο Μαρτίνς.









