ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Και πώς να μη θέλει να τον «δέσει» στο Λιμάνι...

Και πώς να μη θέλει να τον «δέσει» στο Λιμάνι...
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Ό,τι και να πει κανείς για την παρουσία και τη συνεισφορά του Γκιλιέρμε Τόρες στον Ολυμπιακό, θα είναι πραγματικά λίγο.

Ο Βραζιλιάνος μέσος «έπιασε» Λιμάνι το περσινό καλοκαίρι και σε χρόνο ρεκόρ, κατάφερε να κερδίσει το σεβασμό, την εμπιστοσύνη, την εκτίμηση και την αναγνώριση όλων. Των συμπαικτών του, του προπονητή, της διοίκησης και του κόσμου.

Φυσικά, μόνο… τυχαία δεν έγινε αυτό.  Το κέρδισε με το σπαθί του ο 28χρονος χαφ, μέσω των εμφανίσεών του, της νοοτροπίας και του επαγγελματισμού του, σε όλα τα επίπεδα.

Ένας παίκτης με τεράστια ποιότητα και εμπειρία, που καταθέτει την ψυχή του στον αγωνιστικό χώρο για τον δαφνοστεφανωμένο. Ανεξαρτήτως ματς, ανεξαρτήτως διοργάνωσης. Που γουστάρει να αγωνίζεται για λογαριασμό του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου και το δείχνει συνεχώς, με κάθε τρόπο. Τόσο πέρσι, όσο και φέτος.

Στο πλαίσιο αυτό, λοιπόν, πολύ σωστά και λογικά οι «ερυθρόλευκοι» θέλουν να «δέσουν» τον Γκιλιέρμε στον Πειραιά, προσφέροντάς του νέο συμβόλαιο, μεγαλύτερης διάρκειας και με ακόμα υψηλότερες απολαβές.

Ο Βραζιλιάνος αποτελεί ένα από τα σημαντικότερα «γρανάζια» της… μηχανής του Ολυμπιακού. Έχει μετατραπεί σε βασικό και αναντικατάστατο μέλος της ενδεκάδας του Πέδρο Μαρτίνς και έχει συμβάλλει τα μέγιστα στην πορεία της ομάδας. Έτσι, ο Βαγγέλης Μαρινάκης, προσωπικά, θέλει να τον ανταμείψει για τη συνολική εξαιρετική παρουσία του.

Και πώς να μη θέλει να τον «δέσει» στο Λιμάνι…

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ