ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Μία ανάσα από το sold out (και) με ΟΦΗ, ΑΕΚ

Μία ανάσα από το sold out (και) με ΟΦΗ, ΑΕΚ

Τεράστια είναι η «δίψα» του κόσμου του Ολυμπιακού για την επιστροφή του στο «Γ. Καραϊσκάκης». Οι οπαδοί των «ερυθρολεύκων» μετρούν αντίστροφα να πάρουν ξανά θέση στην κερκίδα. Κάτι που εκτός από το σπουδαίο ματς με την Μπάγερν Μονάχου, που υπήρξε sold out, ισχύει και για ΟΦΗ, ΑΕΚ.

Ενδεικτικό είναι το γεγονός, ότι όσον αφορά στην αναμέτρηση με τους «κιτρινόμαυρους», στο Ναό, για την 8η αγωνιστική του πρωταθλήματος, έχουν απομείνει μόλις 4.000 διαθέσιμα εισιτήρια. Τα οποία, φυσικά, και θα εξαντληθούν τις προσεχείς ημέρες.

Από εκεί και πέρα, πολύ μεγάλη είναι η ζήτηση και για το προσεχές σαββατιάτικο (19/10) παιχνίδι με τους Κρητικούς, στο φαληρικό γήπεδο, για την 7η αγωνιστική της Super League 1. Συγκεκριμένα, έχουν μείνει μόλις 5.500 εισιτήρια προς διάθεση και, όπως όλα δείχνουν, το γήπεδο θα είναι κατάμεστο.

Να σημειωθεί, ότι η προπώληση των εισιτηρίων συνεχίζεται από το ίντερνετ, καθώς και από τα εκδοτήρια, την Παρασκευή από τις 10πμ έως τις 6μμ.

Όπως και να ‘χει, οι καλύτεροι του κόσμου έχουν ήδη δώσει το… σύνθημα για τρεις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και το σίγουρο είναι ένα. Το Κάστρο του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου θα μετατραπεί σε «καμίνι» και θα «βράζει», ωθώντας τους παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς στα επιθυμητά αποτελέσματα…

 

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ