ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ακατόρθωτο; Όχι για τον Ολυμπιακό!

Ακατόρθωτο; Όχι για τον Ολυμπιακό!

Μπορεί ο Ολυμπιακός να δυσκολεύτηκε απέναντι στον ΟΦΗ, στο Καραϊσκάκη, για την 7η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ωστόσο ολοκλήρωσε, όπως έπρεπε, τη… δουλειά. Πήρε τη νίκη με 2-1 και συνάμα τους τρεις πολυπόθητους βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή της Super League 1, συνεχίζοντας να οδηγεί την… κούρσα.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έχουν στρέψει ήδη όλη τους την προσοχή στην αναμέτρηση της Τρίτης (22/10) με την Μπάγερν Μονάχου, στο Ναό, για την 3η αγωνιστική του Champions League. Έχουν ρίξει όλο τους το βάρος στα… αστέρια.

Χωρίς καμία αμφιβολία, πρόκειται για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι. Ο Θρύλος έχει απέναντί του ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου, που διαθέτει σπουδαίους παίκτες, σε όλες τις γραμμές, με τεράστιο βάθος ρόστερ και ένα μπάτζετ που… ζαλίζει.

Μία ομάδα με τεράστιες διακρίσεις, κόντρα στην οποία το θετικό αποτέλεσμα μπορεί να φαντάζει για κάποιους ακατόρθωτο. Όχι, όμως, για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο! Η ομάδα του Πειραιά, μέσα στο Κάστρο της, έχει καταφέρει να «λυγίσει» και να ισοπεδώσει, με κάθε τρόπο, τεράστιες ομάδες. Κόντρα σε όλες τις προβλέψεις.

Οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, λοιπόν, είναι αποφασισμένοι και «διψασμένοι» όσο ποτέ για το θετικό αποτέλεσμα απέναντι στους Βαυαρούς. Το επιβεβαίωσαν άπαντες μετά τη λήξη του ματς με τους Κρητικούς, τονίζοντας ότι στόχος είναι οι τρεις βαθμοί, όσο δύσκολο και αν είναι το έργο τους.

Και δεν πρόκειται για λόγια… εντυπωσιασμού. Το πιστεύει και θα το επιδιώξει με όλες του τις δυνάμεις ο Θρύλος, έχοντας, φυσικά, για μεγάλο «όπλο» του, όπως πάντα, τους καλύτερους του κόσμου, τους οπαδούς του. Που θα πάρουν θέση στην κερκίδα, θα γεμίσουν ασφυκτικά το φαληρικό γήπεδο και θα το μετατρέψουν σε «καμίνι», κάνοντας ξανά ολόκληρη την Ευρώπη να «παραμιλάει».

Συνεπώς, ακατόρθωτο; Όχι για τον Ολυμπιακό...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ