Το επικρατέστερο (και πιο λογικό) σενάριο
Με άλλο σύστημα από το αγαπημένο του 4-2-3-1 αναμένεται να παρατάξει ο Πέδρο Μαρτίνς τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι με τη Μπάγερν Μονάχου (22/10, 22:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».
Ο Πορτογάλος προπονητής φαίνεται πως έχει καταλήξει να κατεβάσει την ομάδα με 3 χαφ (μην τους... ψάχνετε, δεν υπάρχουν άλλοι: Γκιλιέρμε, Μπουχαλάκης, Καμαρά), δηλαδή με σύστημα 4-3-3. Είναι το επικρατέστερο σενάριο αυτήν τη στιγμή. Και το πιο λογικό, θα πούμε εμείς.
Άλλωστε, ας μην ξεχνάμε πως λείπει και ο Ματιέ Βαλμπουενά, ο οποίος θα μπορούσε να κρατήσει λίγο τη μπάλα και να κερδίσει κάποιο φάουλ.
Πάντως, το σχήμα με τα 3 χαφ έχει λογική, αν αναλογιστεί κανείς τη δεδομένα πολύ μεγάλη ποιότητα της Μπάγερν Μονάχου. Και με αυτόν τον τρόπο, θέλει να περιορίσει κάπως τους Γερμανούς και να χαμηλώσει το ρυθμό.









