ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Να μη χάσει τη συγκέντρωσή του ούτε λεπτό

Να μη χάσει τη συγκέντρωσή του ούτε λεπτό
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Αντίστροφα για το αυριανό (22/10, 22:00) παιχνίδι με την Μπάερν Μονάχου, στο Καραϊσκάκη, για την 3η αγωνιστική του Champions League, μετρούν άπαντες στις τάξεις του Ολυμπιακού.

Πρόκειται, αναμφίβολα, για ένα σπουδαίο παιχνίδι, απέναντι σε ένα μεγαθήριο του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Κόντρα σε ένα σύλλογο με σπουδαίους παίκτες, τεράστιο βάθος ρόστερ και ένα μπάτζετ, οι αριθμοί του οποίου… τρομάζουν.

Όπως είναι γνωστό, οι Βαυαροί διαθέτουν ποδοσφαιριστές, που με μόνο μία ενέργειά τους, μπορούν να κάνουν τη «ζημιά». Έτσι απλά! Το έχουν επιβεβαιώσει πάρα πολλές φορές. Το απέδειξαν και απέναντι στην Τότεναμ, μέσα στο Λονδίνο, την οποία διέλυσαν με 7-2.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς δεν έχουν την… πολυτέλεια να χαλαρώσουν ούτε δευτερόλεπτο. Δεν πρέπει να χάσουν τη συγκέντρωσή τους ούτε για μία στιγμή, γιατί θα το «πληρώσουν». Πρέπει να παραμείνουν απόλυτα προσηλωμένοι στο στόχο τους και να ακολουθήσουν κατά γράμμα μέσα στον αγωνιστικό χώρο το πλάνο του Πορτογάλου κόουτς.

Σίγουρα, ο βαθμός δυσκολίας και απαιτήσεων της αναμέτρησης με τη γερμανική ομάδα, είναι τεράστιος.

Ωστόσο, όπως και να ‘χει, ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος έχει αποδείξει πως είναι φτιαγμένος για τα δύσκολα. Για τις μεγάλες προκλήσεις. Και για αυτό, κόντρα σε όλες τις προβλέψεις, κόντρα σε όλα τα προγνωστικά, θα επιδιώξει να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ