Η «εξυγίανση» ξεφεύγει στη διαιτησία...
Άκρως προκλητικοί ήταν οι ορισμοί του Περέιρα για το παιχνίδι του Ολυμπιακού με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, το Σάββατο (2/12), για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.
Συγκεκριμένα, ο Πορτογάλος επέλεξε τον Αριστοτέλη Διαμαντόπουλο (Αρκαδίας) να διευθύνει την αναμέτρηση. Τον άνθρωπο, δηλαδή, που δεν είχε δώσει δύο πέναλτι στον Θρύλο, στο ματς με τη Λαμία. Βοηθοί του θα είναι οι Νικολακάκης (Ηρακλείου) και Πετρόπουλος (Αρκαδίας).
Στο VAR, λοιπόν, ο Πορτογάλος αρχιδιαιτητής έβαλε ποιον λέτε; Τον Θεσσαλονικιό Ζαχαριάδη (Μακεδονίας) και μόνιμο θαμώνα της Τούμπας, του οποίου τα… κατορθώματα είναι, επίσης, γνωστά σε όλους.
Χωρίς καμία αμφιβολία, οι προαναφερθέντες ορισμοί έχουν άρωμα… μπλόκου για τον Θρύλο, ο οποίος είναι, όμως, αποφασισμένος, κόντρα σε όλους και σε όλα, να πάρει το «διπλό» και τους τρεις βαθμούς.









