«Χαρούμενοι που επέστρεψες πίσω στη δράση, Ματιέ!» (photo)
Στην αγωνιστική δράση επέστρεψε το βράδυ του Σαββάτου (2/11) ο Ματιέ Βαλμπουενά, μετά τον τραυματισμό που τον είχε κρατήσει στα… πιτς με ΟΦΗ, Μπάγερν Μονάχου και ΑΕΚ.
Συγκεκριμένα, στην αναμέτρηση με την Ξάνθη, στα Πηγάδια, για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος, ο Γάλλος παικταράς πέρασε στον αγωνιστικό χώρο στο 82’, αντικαθιστώντας τον Ντάνιελ Ποντένσε.
Ο έμπειρος μεσοεπιθετικός προσπάθησε να βοηθήσει τον Θρύλο να φτάσει στο «διπλό» και τους τρεις βαθμούς, ωστόσο ο χρόνος που απέμενε ήταν λίγος.
Από την πλευρά της, η «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στα Social Media, με σχόλιο: «Χαρούμενοι που επέστρεψες πίσω στη δράση, Ματιέ!»
Δείτε τη σχετική ανάρτηση:
Χαρούμενοι που επέστρεψες πίσω στη δράση Ματιέ! / It was nice seeing you @MathieuVal8 back in action last night! #Olympiacos #Valbuena #WelcomeBack pic.twitter.com/XKot2FNnj9
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) November 3, 2019









