«Να συνεχίσει να λάμπει και με την Εθνική μας»
Στην Εθνική Αλγερίας έπειτα από περίπου ενάμιση χρόνο επέστρεψε, όπως είναι γνωστό, ο Χιλάλ Σουντανί, πραγματοποιώντας έναν από τους μεγαλύτερους στόχους του.
Ωστόσο, μόνο... τυχαία δεν τα κατάφερε ο Αλγερινός μεσοεπιθετικός. Συγκεκριμένα, επισφράγισε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τις εξαιρετικές εμφανίσεις του με τον Ολυμπιακό. Θυμίζουμε, στο πρωτάθλημα αποτελεί πρώτο σκόρερ του Θρύλου, μετρώντας 5 γκολ, αλλά και 1 ασίστ.
Ο ομοσπονδιακός προπονητής του 31χρονου άσου, λοιπόν, Τζαμέλ Μπελμάντι, σε δηλώσεις του σε ξένο Μέσο, μίλησε με τα καλύτερα λόγια, τονίζοντας ότι: «Ο Σουντανί επέστρεψε πιο δυνατός! Έχει δουλέψει πολύ για να είναι έτοιμος και έχει σκοράρει πολλά γκολ με την φανέλα του Ολυμπιακού. Θέλω να πιστεύω, πως ο Σουντανί θα συνεχίσει να λάμπει και με την εθνική μας ομάδα».
Καθολική αναγνώριση...







