Ο Μπρούνο, το άνοιγμα του ροτέισον και η σωστή διαχείριση
Εκ των μεγάλων πρωταγωνιστών του Ολυμπιακού στο οικογενειακό δίτερμα του Σαββάτου με την Κ19 στο Ρέντη, ήταν, χωρίς καμία αμφιβολία, ο Μπρούνο.
Ο Βραζιλιάνος πραγματοποίησε πολύ καλή εμφάνιση, σκόραρε 2 από τα 3 γκολ της πρώτης ομάδας και γενικότερα, έδειξε πολύ καλή εικόνα στον αγωνιστικό χώρο. Κέρδισε τις εντυπώσεις.
Μέχρι στιγμής, ο 25χρονος μεσοεπιθετικός έχει ελάχιστο χρόνο συμμετοχής με τα ερυθρόλευκα, ωστόσο κάνει τα πάντα για να κερδίσει... πόντους στην εμπιστοσύνη του Πέδρο Μαρτίνς.
Όπως και να ‘χει, από τη στιγμή που θα ακολουθήσει πρόγραμμα-«βουνό» για τους Πειραιώτες, σε Ελλάδα και Ευρώπη, ο Πορτογάλος κόουτς είναι υποχρεωμένος να ενεργοποιήσει περισσότερους ποδοσφαιριστές του. Να βάλει και άλλους, εκτός του Μπρούνο, στην... εξίσωση. Να ρίξει στη μάχη όλα του τα «όπλα»!
Δεδομένα, ο Θρύλος διαθέτει ένα γεμάτο και πλήρες ρόστερ, με παίκτες ποιοτικούς, έμπειρους, ταλαντούχους και εξελίξιμους, που μπορούν να δώσουν πολύτιμες λύσεις, σε όλες τις γραμμές.
Ο 49χρονος τεχνικός, λοιπόν, θα κληθεί να ανοίξει το ροτέισον και να εκμεταλλευτεί τις πολλές και ποιοτικές επιλογές που διαθέτει στα χέρια του, κάνοντας τα πάντα για να τις διαχειριστεί σωστά. Και να ανταπεξέλθει στις απαιτήσεις του πάρα πολύ απαιτητικού προγράμαμτος.







