ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Εγκαίνια για τη Σχολή του Θρύλου στη Χίο

Εγκαίνια για τη Σχολή του Θρύλου στη Χίο

Τα εγκαίνια των γραφείων της πραγματοποίησε η Σχολή Ποδοσφαίρου του Ολυμπιακού στη Χίο, ενώ το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία της «ερυθρόλευκης» Ακαδημίας, που βρέθηκε στο νησί για δύο μέρες και πραγματοποίησε μία σειρά από δράσεις.

Αναλυτικά όσα αναφέρει η ΠΑΕ Ολυμπιακός:

«Το «παρών» έδωσε αντιπροσωπεία της Ακαδημίας του Ολυμπιακού που βρέθηκε στο νησί για δύο μέρες και πραγματοποίησε μία σειρά από δράσεις.

Πραγματοποιήθηκε επίσκεψη στην Περιφέρεια Βορείου Αιγαίου, με τον Αντιπεριφερειάρχη, κ. Παντελή Μπουγδάνο να δεσμεύεται για την πραγματοποίηση τουρνουά με τη συμμετοχή ομάδων από Τουρκία, Μυτιλήνη αλλά και την Ακαδημία του Ολυμπιακού.

Ακόμα, η επίσκεψη στον Μητροπολίτη Χίου, Μάρκο, φανέρωσε την αγάπη του σεβασμιότατου για τον Ολυμπιακό και τον Αριέλ Ιμπαγάσα, που ως επικεφαλής τμήματος scouting συνόδευε την αποστολή.

Τη δεύτερη ημέρα, η αποστολή της Ακαδημίας του Ολυμπιακού επισκέφθηκε τη Στέγη Υποστηριζόμενης Διαβίωσης και το Κέντρο Διημέρευσης Ημερήσιας Φροντίδας, προσφέροντας δώρα και δείχνοντας έτσι έμπρακτα τη στήριξή της ενώ μετά την επίσκεψη στη Θύρα 7 Χίου, όπου ο Αριέλ Ιμπαγάσα γνώρισε την αποθέωση από τους φίλους των «ερυθρολεύκων», οι άνθρωποι της Ακαδημίας μας παρακολούθησαν το παιχνίδι ανάμεσα στην Κ10 του Ολυμπιακού και την Θύελλα Χαλκειούς.

Μάλιστα, τα παιδιά της Σχολής προσκλήθηκαν να έρθουν να παρακολουθήσουν στο Καραϊσκάκη το παιχνίδι με την ΑΕΛ για το πρωτάθλημα, στις 18/12!»

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ