ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Απόλυτη μοιρασιά στο σκοράρισμα, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Απόλυτη μοιρασιά στο σκοράρισμα, σε Ελλάδα και Ευρώπη!

Ένα από τα στοιχεία του παιχνιδιού του που έχει βελτιώσει σε μεγάλο βαθμό την τρέχουσα αγωνιστική περίοδο ο Ολυμπιακός, έχει να κάνει με το σκοράρισμα. Με το γεγονός, δηλαδή, ότι οι «ερυθρόλευκοι» σκοράρουν πιο εύκολα, ασχέτως αν έχουν υπάρξει παιχνίδια, τα οποία θα έπρεπε να «καθαρίσουν» πιο νωρίς.

Πάμε, ωστόσο, να εστιάσουμε σε έναν άλλο παράγοντα, όσον αφορά στο σκοράρισμα. Και εξηγούμε... Ο Θρύλος, σε Ελλάδα και Ευρώπη, στα ίδια ματς, 10 για την ακρίβεια, στην αντίστοιχη διοργάνωση, έχει σκοράρει τον ίδιο αριθμό τερμάτων.

Συγκεκριμένα, σε 10 αναμετρήσεις πρωταθλήματος, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς μετρούν 18 γκολ, ενώ στον ίδιο αριθμό ματς για το Champions League (προκριματικά και ομίλους), έχουν βρει δίχτυα επίσης 18 φορές.

Πρόκειται, αν μη τι άλλο, για ένα στατιστικό που είναι ιδιαίτερα εντυπωσιακό και δείχνει πολλά για τη δυναμική του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου, εντός και εκτός συνόρων.

Απόλυτη... μοιρασιά, λοιπόν, για τους Πειραιώτες στο σκοράρισμα, ενώ αξίζει να σημειωθεί ότι η ομάδα δεν έχει σκοράρει μόνο σε 3 παιχνίδια. Κόντρα σε Πλζεν (0-0, εκτός), Ξάνθη (0-0, εκτός) και Μπάγερν Μονάχου (2-0, εκτός).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ