ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πρόγραμμα-«βουνό» και 8 ματς που θα κρίνουν πάρα πολλά

Πρόγραμμα-«βουνό» και 8 ματς που θα κρίνουν πάρα πολλά

Με την επιστροφή στην αγωνιστική δράση, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος λόγω Εθνικών ομάδων, ο Ολυμπιακός έχει πρόγραμμα-«φωτιά» μπροστά του. 8 παιχνίδια θα δώσει, σε Ελλάδα και Ευρώπη, τα αποτελέσματα των οποίων θα κρίνουν πάρα πολλά ενόψει της συνέχειας.

Η αρχή θα γίνει μακριά από το Καραϊσκάκη. Στη Νέα Σμύρνη για την ακρίβεια, κόντρα στον Πανιώνιο (23/11), όπου οι «ερυθρόλευκοι» θα τα δώσουν όλα για την 9η νίκη τους στη Super League 1. Ακολουθεί το πολύ δύσκολο ματς με την Τότεναμ (26/11), στο Λονδίνο, για την 5η αγωνιστική του Champions League και ενώ τα βλέμματα θα είναι στραμμένα και στο Ερυθρός Αστέρας-Μπάγερν.

Την 1η Δεκέμβρη, ο Θρύλος θα υποδεχθεί τον ΠΑΟΚ στο Ναό, σε μία αναμέτρηση η οποία δεν έχει χαρακτηριστεί τυχαία ως «όλα τα λεφτά». Και αυτό, διότι στο ντέρμπι κορυφής, με νίκη και τρίποντο, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς θα έχουν την ευκαιρία να αυξήσουν ακόμα περισσότερο τη διαφορά από τη δεύτερη του βαθμολογικού πίνακα ομάδα της Θεσσαλονίκης. Όμως, η… δουλειά δεν σταματάει εκεί.

Ακολουθεί το εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (7/12), στο Αγρίνιο και λίγες ημέρες αργότερα (11/12) αυτό με τον Ερυθρό Αστέρα στο φαληρικό γήπεδο, που εκτός απροόπτου, θα κρίνει το ευρωπαϊκό μέλλον των Πειραιωτών. Επόμενη στάση στις 15/12 η Τρίπολη, για το ματς με τον Αστέρα, που στην έδρα του πάντα βάζει δύσκολα στον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Μέχρι το τέλος της χρονιάς, λοιπόν, θα ακολουθήσουν άλλα δύο παιχνίδια. Το ένα με τη Λάρισα (18/12) στο Καραϊσκάκη και το άλλο, με τον Βόλο (22/12) του Μπέου, στη Μαγνησία.

Όπως γίνεται αντιληπτό, πρόκειται για αναμετρήσεις κομβικής σημασίας, που, όπως αναφέραμε ξανά, θα κρίνουν πάρα πολλά, τόσο εντός συνόρων, όσο και εκτός. Φυσικά, ο στόχος του Ολυμπιακού είναι ξεκάθαρος. Να πάρει στα 6 παιχνίδια πρωταθλήματος ισάριθμες νίκες και κάνοντας το απόλυτο, να αυξήσει τη διαφορά του στην κορυφή. Τη στιγμή που κόντρα σε Τότεναμ και Ερυθρό Αστέρα, θα δώσει τα πάντα για να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

Αναλυτικά το πρόγραμμα του Θρύλου μέχρι το τέλος της χρονιάς:

23/11 Πανιώνιος-Ολυμπιακός (11η αγωνιστική πρωταθλήματος)

26/11 Τότεναμ-Ολυμπιακός (5η αγωνιστική Champions League)

1/12 Ολυμπιακός-ΠΑΟΚ (12η αγωνιστική πρωταθλήματος)

7/12 Παναιτωλικός-Ολυμπιακός (13η αγωνιστική πρωταθλήματος)

11/12 Ολυμπιακός-Ερυθρός Αστέρας (6η αγωνιστική Champions League)

15/12 Αστέρας Τρίπολης-Ολυμπιακός (14η αγωνιστική πρωταθλήματος)

18/12 Ολυμπιακός-Λάρισα (15η αγωνιστική πρωταθλήματος)

22/12 Βόλος-Ολυμπιακός (16η αγωνιστική πρωταθλήματος)

 

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ