ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

«Έχει κινηθεί ποτέ διαδικασία εναντίον Επίτιμου Προέδρου άλλης ομάδας; Ποτέ»

«Έχει κινηθεί ποτέ διαδικασία εναντίον Επίτιμου Προέδρου άλλης ομάδας; Ποτέ»

Η δίωξη του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα κατά του Σάββα Θεοωρίδη εκδικάστηκε από την πειθαρχική επιτροπή της ΕΠΟ, μετά τις δηλώσεις που είχε κάνει μετά το παιχνίδι με την Ξάνθη, στα Πηγάδια.

Να σημειωθεί, ότι τόσο η πλευρά του Επίτιμου Προέδρου, όσο και η πλευρά της ΠΑΕ Ολυμπιακός, η οποία έκανε πρόσθετη παρέμβαση, πήραν προθεσμία μέχρι την Τρίτη για κατάθεση υπομνημάτων. Η απόφαση, όπως ανέφερε και ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής, θα βγει δεκαπέντε μέρες μετά.

Ο Θρύλος εκπροσωπήθηκε από τον νομικό, Ιωάννη Χατζησαβάογλου, ο οποίος ζήτησε την απαλλαγή της ΠΑΕ, αναφέροντας: «Ο κύριος Σάββας Θεοδωρίδης δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο πειθαρχικής δίωξης. Δεν μπορούμε να αναγνωρίσουμε καμία σύνδεση της ΠΑΕ με τον κ. Θεοδωρίδη. Είναι ένας άνθρωπος που δίνει συνεντεύξεις, δεν νοείται η επιτροπή σας αλλά και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας να μην το γνωρίζει αυτό. Ο κ. Θεοδωρίδης είναι παλιά καραβάνα, γνωρίζει τα πάντα για το ελληνικό ποδόσφαιρο, δεν μιλάει σαν Ολυμπιακός αλλά σαν Σάββας Θεοδωρίδης. Έχει ποτέ η επιτροπή σας κινήσει τέτοια διαδικασία εναντίον παλαιμάχου φιλάθλου ή επίτιμου προέδρου άλλης ομάδας; Ποτέ. Είναι τυχαίο αυτό;».

Όσον αφορά στον Σάββα Θεοδωρίδη, εκπροσωπήθηκε από τη νομικό Ελένη Τσάκαλη, η οποία επανέλαβε ότι δεν κλήθηκε με σωστή διαδικασία και ότι ενημερώθηκε από τα σάιτ για την πειθαρχική δίωξη. Συγκεκριμένα, η Ελένη Τσάκαλη ανέφερε: «Από το άρθρο 2 και το άρθρο 20Α του πειθαρχικού κώδικα δεν προβλέπεται καμία πειθαρχική διαδικασία εναντίων του κ. Σάββα Θεοδωρίδη και ότι η αντίδρασή του ήταν άμεση υποβάλλοντας μήνυση εναντίων του ποδοσφαιρικού εισαγγελέα». Ενώ πρόσθεσε: «και ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ένα χρόνο τώρα έχει αναγνωρίσει ότι ο κ. Σάββας Θεοδωρίδης δεν μπορεί να αποτελέσει αντικείμενο πειθαρχικής δίωξης. Όταν ο πρόεδρος της πειθαρχικής επιτροπής παρατήρησε ότι αυτό μπορεί να οφείλεται σε παράβλεψη ο Χατζησαβάογλου επεσήμανε ότι δεν μπορούμε να πούμε τέτοιο πράγμα για τον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα καθώς οφείλει να τα παρατηρεί όλα».

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ