2 μέρες με «τρελαμένο» Ελ Αραμπί (photo)

2 μέρες με «τρελαμένο» Ελ Αραμπί (photo)

Παρελθόν αποτελεί, πλέον, το παιχνίδι στη Νέα Σμύρνη, όπου ο Ολυμπιακός πραγματοποίησε κακή εμφάνιση, έμεινε στο 1-1 με τον Πανιώνιο και απώλεσε 2 πολύτιμους βαθμούς.

Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έχουν στρέψει όλη τους την προσοχή στην αναμέτρηση με την Τότεναμ (26/11, 22:00), στο Λονδίνο, για την 5η αγωνιστική του Champions League.

Πρόκειται, χωρίς καμία αμφιβολία, για ένα πάρα πολύ δύσκολο παιχνίδι, στο οποίο, ωστόσο, ο Θρύλος θα τα δώσει όλα για να πάρει το θετικό αποτέλεσμα. Όσο δύσκολο και αν είναι το έργο του κόντρα στην ομάδα του Μουρίνιο.

Από την πλευρά της, η ΠΑΕ Ολυμπιακός ανάρτησε τη σχετική φωτογραφία στα Social Media, στην οποία απεικονίζεται ο Ελ Αραμπί, αναφέροντας ότι απομένουν 2 μέρες για τη σέντρα του ματς.

Δείτε τη σχετική ανάρτηση:

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ