ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατήγγειλε τα αίσχη του Ισπανού!

Ο Βαγγέλης Μαρινάκης κατήγγειλε τα αίσχη του Ισπανού!

Η «εξυγίανση» στο μαγικό χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, βρίσκεται, χωρίς καμία αμφιβολία, στα… καλύτερά της. Κάθε αγωνιστική τα ίδια. Στο ίδιο έργο θεατές. Μία από τα… γνωστά έλαβαν χώρα και στο Καραϊσκάκη, στο ματς του Ολυμπιακού με τον ΠΑΟΚ. Εκεί όπου ο Ισπανός διαιτητής Χοσέ Μαρία Σάντσες Μαρτίνες, έκανε… εγκλήματα.

Με τη λήξη της αναμέτρησης στο Καραϊσκάκη, λοιπόν, ο Βαγγέλης Μαρινάκης είχε συνομιλία με τον υπεύθυνο της επιτροπής παρακολούθησης της διαιτησίας, της FIFA/UEFA, Χέρμπερτ Χούμπελς, στον οποίο κατήγγειλε τα αίσχη του ρέφερι. Να σημειωθεί, ότι ο Χούμπελς συνοδευόταν και από άλλους αξιωματούχους της εποπτείας του ελληνικού ποδοσφαίρου.

«Το αφήνετε να γίνετε, δεν σέβεστε το προϊόν. Τα είδατε και εσείς σήμερα από κοντά. Εσείς είστε υπεύθυνοι για ότι συμβαίνει. Και δεν κάνετε τίποτα», είπε αρχικά ο ηγέτης του Θρύλου

Και συνέχισε, αναφέροντας: «Είσαι ικανοποιημένος από την διαιτησία σήμερα; Τα είδες; Εμείς εδώ σεβόμαστε τους πάντες. Το γήπεδο είναι εκκλησία και τα άλλα γήπεδα είναι ζούγκλα. Εδώ δεν είναι Τούμπα που είναι αγρίμια. Σεβόμαστε το ποδόσφαιρο, προσπαθούμε για το καλύτερο και εσείς τους αφήνετε ανεξέλεγκτους».

Ο Χούμπελς θέλησε να απαντήσει, λέγοντας «ένα ματς ήταν», αλλά ο ισχυρός άνδρας των Πειραιωτών απάντησε ενδεικτικά ότι «Κάθε αγωνιστική τα ίδια γίνονται, έχετε χάσει τον έλεγχο».

Να σημειωθεί, ότι όταν ο Βαγγέλης Μαρινάκης αποχώρησε, η κα. Σουλούκου συνέχισε να συνομιλεί με τους αξιωματούχους των διεθνών ποδοσφαιρικών αρχών.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ