ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ

Από τη μία, απογοήτευση και προβληματισμός! Από την άλλη, ανακούφιση...

Από τη μία, απογοήτευση και προβληματισμός! Από την άλλη, ανακούφιση...

Και μόνο από τις αντιδράσεις των ποδοσφαιριστών του Ολυμπιακού, συγκριτικά με τους αντίστοιχους του ΠΑΟΚ, στο χθεσινό ματς στο Καραϊσκάκη, καταλαβαίνει κανείς πολλά. Πάρα πολλά.

Από τη μία, οι «ερυθρόλευκοι» ήταν εμφανώς… σκασμένοι και απογοητευμένοι από την ισοπαλία με 1-1. Κάτι που εξέφρασαν και σε δηλώσεις τους μετά τη λήξη της αναμέτρησης. Και από την άλλη, οι παίκτες της ομάδας της Θεσσαλονίκης ήταν τουλάχιστον… ανακουφισμένοι που έφυγαν με το βαθμό από το Ναό.

Όπως και να το κάνουμε, ακόμα και από αυτόν τον παράγοντα, βγαίνουν κάποια ξεκάθαρα συμπεράσματα. Επιβεβαιώνεται για μία ακόμα φορά ποιος είναι μεγάλη ομάδα και ποιος όχι. Αποδεικνύεται πόσο διαφορετικό είναι το DNA, η νοοτροπία και η αντίληψη της επιτυχίας ανάμεσα στις δύο ομάδες.

Ο Θρύλος, πάντοτε, τα δίνει όλα αποκλειστικά για τη νίκη, απέναντι στον οποιονδήποτε αντίπαλο, εντός ή εκτός έδρας. Και ο ΠΑΟΚ μόνο που δεν… πανηγυρίζει με τον βαθμό που πήρε από τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο.

Κάποιοι «σκάσανε» και προβληματίστηκαν από το γεγονός ότι δεν ήρθε η νίκη κόντρα στον ΠΑΟΚ, σε συνδυασμό με την οργή για την κάκιστη διαιτησία. Και κάποιοι… βολεύτηκαν από το τελικό αποτέλεσμα.

Τα συμπεράσματα δικά σας...

 

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ