ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Καθάρισε» από ημίχρονο, συνεχίζει στην κορυφή!

«Καθάρισε» από ημίχρονο, συνεχίζει στην κορυφή!

Στις νίκες και στα θετικά αποτελέσματα επέστρεψε ο Ολυμπιακός, ο οποίος επικράτησε εύκολα με 3-0 του Παναιτωλικού, στο Αγρίνιο, για την 13η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Και ολοκλήρωσε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τη... δουλειά. Οι «ερυθρόλευκοι», λοιπόν, έβγαλαν αντίδραση, πραγματοποίησαν εξαιρετικό πρώτο ημίχρονο, σκοράροντας και τα 3 γκολ στα πρώτα 45’ και στη συνέχεια διαχειρίστηκαν το ευρύ και υπέρ τους «καθαρό» σκορ, φτάνοντας στην κατάκτηση των πολυπόθητων 3 πόντων. Έτσι, ο Θρύλος, που έδειξε σοβαρότητα και ουσία, έφτασε τους 31 βαθμούς και παρέμεινε στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Super League 1. Τα γκολ για τους Πειραιώτες σκόραραν οι  Ποντένσε (6’) και Ελ Αραμπί (41’, 45+1’). Πλέον, οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς, στρέφουν την προσοχή τους στον τελικό της Τετάρτης (11/12) με τον Ερυθρό Αστέρα, στο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική του Champions League.

Καταιγιστικός στο ξεκίνημα, 2 γκολ στο τελευταίο 5λεπτο!

Με την έναρξη της αναμέτρησης, οι Πειραιώτες μπήκαν πάρα πολύ δυνατά και αποφασιστικά στον αγωνιστικό χώρο. Συγκεκριμένα, απείλησαν μόλις στο 3’ με τον Σουντανί, ενώ 3’ αργότερα, στο 6’, ο Ποντένσε άνοιξε το σκορ. Συγκεκριμένα, οι «ερυθρόλευκοι» συνεργάστηκαν εξαιρετικά, ο Ελ Αραμπί έκανε την τελική πάσα στον Πορτογάλο εξτρέμ και αυτός με υποδειγματικό πλασέ άνοιξε το σκορ για το 0-1. Ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος συνέχισε να έχει τον απόλυτο έλεγχο, με τον Ελ Αραμπί ξανά, να απειλεί με πολύ δυνατό σουτ στο 17’, με τη μπάλα, όμως, να κοντράρει.

Στο 33’, ήταν σειρά του Παναιτωλικού να απειλήσει. Ο Αριγίμπι πραγματοποίησε εξαιρετική ενέργεια και αφού ξεμαρκαρίστηκε, έπιασε εντυπωσιακό σουτ μέσα από την περιοχή, στέλνοντας τη μπάλα στο οριζόντιο δοκάρι του Σα. Ο Σουντανί… απάντησε στο 36’, αλλά μετά από πάσα του Μασούρα, δεν κατάφερε από κοντά να νικήσει τον Κνετ, στέλνοντας τη μπάλα πάνω του.

Στο 40’, ο Ελ Αραμπί με κεφαλιά από κοντά, έστειλε τη μπάλα ελάχιστα άουτ, αλλά ένα λεπτό αργότερα, στο 41’, με κεφαλιά-δυναμίτη έπειτα από σέντρα του Μασούρα, έκανε το 0-2. Ωστόσο, δεν είχε πει ακόμα την τελευταία του κουβέντα. Στο 45+1, για την ακρίβεια, μετά από πάσα του Τσιμίκα, ο Μαροκινός έκανε το κοντρόλ, έπιασε το πλασέ και νίκησε ξανά τον Κνετ για το 0-3.

Έριξε... στροφές και διαχειρίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα!

Στην επανάληψη του ματς, οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν να ρίχνουν… στροφές, κρατώντας δυνάμεις για το κομβικής σημασίας ματς με τον Ερυθρό Αστέρα, στο Ναό. Οι σημαντικότερες ευκαιρίες για τον μεγαλύτερο ελληνικό σύλλογο ήταν αρχικά στο 61’, όταν ο Ραντζέλοβιτς αστόχησε σε τετ α τετ. Και στο 91’, όταν ο Σουντανί έπιασε κεφαλιά μέσα στην περιοχή, έπειτα από εξαιρετική σέντρα του Τσιμίκα, με τη μπάλα να περνάει λίγο άουτ.

Από την πλευρά του, ο Παναιτωλικός πραγματοποίησε τη μεγαλύτερη ευκαιρία του στο 78’. Ο Ζοσέ Σα πραγματοποίησε τεράστια επέμβαση, ενώ στην επαναφορά, ο Ντίας πήρε το… ριμπάουντ, έκανε το πλασέ, αλλά ο Μπουχαλάκης απέκρουσε σωτήρια τη μπάλα πάνω στη γραμμή. Κάπως έτσι, ο Ολυμπιακός, που είχε ουσία και σοβαρότητα, «καθαρίζοντας» το παιχνίδι από το πρώτο ημίχρονο, έφτασε στην τελική νίκη με 3-0.

Παναιτωλικός (Μάκης Χάβος): Κνετ, Σανιά, Μαρσιάλ, Γιοβάνοβιτς, Λουσέρο, Τσιγγάρας (53’ Σιέστεντ), Λιάβας (69’ Καββαδίας), Ταχάρ, Αριγίμπι, Ντιάζ, Μπαΐροβιτς (63’ Ντάλσιο).

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Τσιμίκας, Σεμέδο, Μπα, Ελαμπντελαουί, Γκιλιέρμε, Καμαρά (71’ Μπρούνο), Ποντένσε (56’ Ραντζέλοβιτς), Μασούρας, Σουντανί, Ελ Αραμπί (64’ Μπουχαλάκης).

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ