ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Η... μαγική εικόνα της βαθμολογίας και η επιβεβλημένη νίκη με Ερυθρό Αστέρα!

Η... μαγική εικόνα της βαθμολογίας και η επιβεβλημένη νίκη με Ερυθρό Αστέρα!
Αρθρογράφος: Νίκος Σαββίδης
ΝΙΚΟΣ ΣΑΒΒΙΔΗΣ

Κάποιες φορές, οι αριθμοί και τα στατιστικά δεν μπορούν να αποτυπώσουν στο 100% την πραγματικότητα. Είναι γεγονός αυτό. Αποδεικνύεται με περίτρανο τρόπο και με την περίπτωση του Ολυμπιακού στη φάση των ομίλων του Champions League. Και εξηγούμε…

Το γεγονός ότι σε 5 αγωνιστικές στην κορυφαία ευρωπαϊκή διασυλλογική διοργάνωση, οι «ερυθρόλευκοι» έχουν συγκεντρώσει 1 βαθμό και βρίσκονται στην 4η θέση της βαθμολογίας, αποτελεί… μαγική εικόνα. Δεν αντικατοπτρίζει τις εμφανίσεις της ομάδας.

Ο Θρύλος της Ευρώπης κοίταξε στα μάτια τις Τότεναμ και Μπάγερν Μονάχου, τους έβαλε πάρα πολύ δύσκολα, τόσο στο Καραϊσκάκη, όσο και εκτός (με τα «σπιρούνια»), αλλά δεν κατάφερε να πάρει το θετικό αποτέλεσμα.

Φυσικά, όσον αφορά στη βαθμολογία, οι Πειραιώτες ουσιαστικά «πληρώνουν» εκείνο το παιχνίδι με τον Ερυθρό Αστέρα, στο Βελιγράδι, όπου προηγήθηκαν με 0-1 και μετά την αποβολή του Μπενζιά κατέρρευσαν, γνωρίζοντας την ήττα.

Όπως και να ‘χει, πάντως, το παιχνίδι της Τετάρτης (11/10, 22:00) με τους Σέρβους, στο Καραϊσκάκη, για την 6η αγωνιστική της διοργάνωσης, αποτελεί τελικό. Και αυτό, διότι ο μεγαλύτερος ελληνικός σύλλογος θέλει μόνο νίκη και τρίποντο για να προσπεράσει την ομάδα του Βελιγραδίου και να εξασφαλίσει την πρόκριση στους «32» του Europa League.

Ο Ολυμπιακός, λοιπόν, ο οποίος κατάφερε αρκετές φορές να κάνει όλη την Ευρώπη να παραμιλάει με τις εμφανίσεις του, θα τα δώσει όλα, μαζί με τον πύρινό του κόσμο, για να πάρει την επιβεβλημένη νίκη. Και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ