ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

«Όλα αρχίζουν από τον Γκιλιέρμε, Τσιμίκας ο καλύτερος»

«Όλα αρχίζουν από τον Γκιλιέρμε, Τσιμίκας ο καλύτερος»

Με πολύ καλά λόγια για τον Ολυμπιακό μίλησε στη Σερβία ο μέσος της Ξάνθης, Αλεξάνταρ Κοβάσεβιτς, ενόψει του αγώνα με τον Ερυθρό Αστέρα, ξεχωρίζοντας τον Γκιλιέρμε. «Στον Ολυμπιακό όλα αρχίζουν από τον Γκιλιέρμε. Είναι ένας εξαιρετικός μέσος. Ο Ποντένσε είναι πολύ σημαντικός για εκείνους. Είναι κοντός, αλλά δυνατός, ένας από τους καλύτερους παίκτες του πρωταθλήματος», ανέφερε αρχικά.

Για το πώς περιμένει να παίξει ο Ολυμπιακός στον άξονα με την απουσία του Βαλμπουενά: «Δεν έχω κανένα δίλημμα ότι θα ξεκινήσει ο Γκιλιέρμε, γιατί είναι πολύ σημαντικός να ξεκινάει το παιχνίδι. Δίπλα του περιμένω να είναι ο Μπουχαλάκης και στη θέση του Βαλμπουενά περιμένω τον Καμαρά».

Για το ότι ο Καμαρά έκανε καλό παιχνίδι στο Βελιγράδι: «Είναι δυνατός, ένας αμυντικός μέσος που προωθείται. Ο Ολυμπιακός είναι καλός και μπροστά. Για την ώρα, ο Ελ Αραμπί έχει προβάδισμα έναντι του Γκερέρο. Είναι εξαιρετικός μέσα στην περιοχή, είναι δυνατός και ψηλός».

Για τα άκρα στην άμυνα: «Έχουν σπουδαίους παίκτες. ο Τσιμίκας, μαζί με τον Γιανούλη του ΠΑΟΚ, είναι ο καλύτερος αριστερός μπακ στην Ελλάδα. Επίσης, ο Ελαμπντελαουί έχει καλή ποιότητα. Και οι δύο βοηθούν πολύ στο επιθετικό κομμάτι».

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ