ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Από που πηγάζει η σιγουριά του Μαρτίνς...

Από που πηγάζει η σιγουριά του Μαρτίνς...

Στη συνέντευξη Τύπου που έδωσε ο Πέδρο Μαρτίνς ενόψει του αγώνα του Ολυμπιακού με τον Ερυθρό Αστέρα, παρουσιάστηκε σίγουρος για την επιτυχία των «ερυθρόλευκων». Για τη νίκη του Θρύλου που θα του δώσει το εισιτήριο για να συνεχίσει στο Europa League.

Συγκεκριμένα δήλωσε ο Πορτογάλος τεχνικός:

«Είμαι απόλυτα σίγουρος και μπορώ να το επαναλάβω και τώρα. Είμαι σίγουρος ότι η ομάδα έχει την ικανότητα να προκριθεί. Το έχουμε αποδείξει σε όλα τα ματς και με την ποιότητα που έχουμε. Με εξαίρεση το Μόναχο στα υπόλοιπα από λεπτομέρειες χάσαμε βαθμούς και δεν πήραμε κάτι καλύτερο.

Ο Ολυμπιακός φέτος είναι καλός στην Ευρώπη και αυτό το εισπράττουμε και από τον κόσμο που λέει ότι είχε να δει χρόνια την ομάδα τόσο καλή στην Ευρώπη. Όλα αυτά μας δίνουν κίνητρο και μας δημιουργεί υποχρέωση.

Είμαστε σίγουροι ότι θα το κάνουμε γιατί το δικαιούμαστε».

Αυτή η σιγουριά του Πέδρο Μαρτίνς πηγάζει από κάπου και ο Πορτογάλος ξέρει πολύ καλά τι λέει...

Ο κόουτς του Θρύλου βγάζει σιγουριά γιατί ξέρει την ομάδα του. Ξέρει το υλικό που έχει και τι μπορεί να κάνει μέσα στο γήπεδο.

Ο Ολυμπιακός το έχει δείξει αυτό στα ματς της Ευρώπης. Έχει παίξει ωραίο ποδόσφαιρο απέναντι σε αντιπάλους όπως οι Τότεναμ, Μπάγερν Μονάχου.

Και μέσα στο Καραϊσκάκη γνωρίζει και ο Πορτογάλος πως τα πράγματα είναι πιο απλά για τον Ολυμπιακό. Θα έχει τον κόσμο στο πλευρό του και θα διεκδικήσει με μεγάλες αξιώσεις την πρόκριση στη συνέχεια της Ευρώπης...

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ