ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Πέρσι, υπέρβαση. Φέτος, υποχρέωση

Πέρσι, υπέρβαση. Φέτος, υποχρέωση

Έναν τελικό σε ευρωπαϊκό όμιλο δίνει για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά. Πέρσι ήταν η Μίλαν στο Europa League, φέτος είναι ο Ερυθρός Αστέρας στο Champions League.

Πέρσι, ο Ολυμπιακός έκανε μία μεγάλη υπέρβαση. Έγραψε ιστορία. Έκανε κάτι που κανείς δεν περίμενε, έχοντας κληρωθεί σε έναν δύσκολο όμιλο. Ήθελε νίκη με δύο γκολ διαφορά και το πέτυχε. Νίκησε 3-1 τη Μίλαν με την τεράστια φανέλα, την άφησε εκτός Ευρώπης και συνέχισε εκείνος στους «32» του Europa League. Έγραψε ιστορία, κοινώς.

Φέτος, τα πράγματα είναι λίγο διαφορετικά. Επί της ουσίας, ο Ολυμπιακός καλείται να κάνει το καθήκον του. Υποχρέωση θα το χαρακτηρίσουμε. Αν δεν περάσει, έχει αποτύχει στον όμιλο. Ξεκάθαρα τα πράγματα. Άλλωστε, είναι καλύτερος από τον Ερυθρό Αστέρα. Αυτό, πάντως, πρέπει να το δείξει στον αγωνιστικό χώρο. Σήμερα. Στις 22:00.

Πέρσι με τη Μίλαν, για το Europa League, έκανε τεράστια υπέρβαση και έγραψε ιστορία. Φέτος με τον Ερυθρό Αστέρα, για το Champions League, είναι υποχρέωσή του να περάσει και να συνεχίσει το ευρωπαϊκό του ταξίδι. Έχει μία σημαντική διαφορά, λοιπόν, ο τελικός που δίνει φέτος ο Ολυμπιακός με τον αντίστοιχο περσινό. Το ζητούμενο, πάντως, είναι ίδιο: Η νίκη και η πρόκριση.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ