ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΔΙΑΡΚΕΙΑΣ

Έμεινε η ποινή-σκάνδαλο: Χωρίς κόσμο με ΑΕΛ, ΠΑΟ!

Έμεινε η ποινή-σκάνδαλο:  Χωρίς κόσμο με ΑΕΛ, ΠΑΟ!

Χωρίς καμία αμφιβολία, πρόκειται για μέγα σκάνδαλο. Έκαναν τα πάντα για να τιμωρήσουν τον Ολυμπιακό, μετέτρεψαν το άσπρο σε μαύρο και η κατάφορη προπαγάνδα τους, πέρασε.

Συγκεκριμένα, δεν «έπεσε» η έφεση των «ερυθρολεύκων» στην Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ, αναφορικά με την πρωτόδικη ποινή των δυο αγωνιστικών κεκλεισμένων των θυρών, για το ματς πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ, στο Καραϊσκάκη.

Τι σημαίνει αυτό; Ότι και τελεσίδικα, πλέον, ο Θρύλος θα αγωνιστεί χωρίς τον κόσμο του στις αναμετρήσεις με την ΑΕΛ και τον Παναθηναϊκό, στο Ναό.

Παράλληλα, οι Πειραιώτες θα κληθούν να πληρώσουν πρόστιμο ύψους 56.500 ευρώ συν 5.000 για άλλα πειθαρχικά αδικήματα.

Όλα αυτά, ενώ στο φαληρικό γήπεδο δεν έγινε το παραμικρό, με τη φιλοξενία του μεγαλύτερου ελληνικού συλλόγου και γενικότερα την όλη ατμόσφαιρα να είναι άψογες.

Αναλυτικά η απόφαση της Επιτροπής Εφέσεων της ΕΠΟ:

Δέχεται τυπικά και κατ' ουσίαν την έφεση της ΠΑΕ Ολυμπιακός. Εξαφανίζει την υπ΄αριθμ. απόφαση 265/2019 του Πρωτοβάθμιου Μονομελούς Πειθαρχικού Οργάνου της Super League 1, κατά το κεφάλαιο που αφορά την υπό στοιχείο β πειθαρχική παράβαση (άναμμα πυρσών, καπνογόνων και κροτίδων καθ΄ υποτροπή άρθρου 15 παρ. 2 α), β), ε) του Πειθ.Κωδ. της ΕΠΟ) ως προς το ύψος της επιβληθείσας σε βάρος της εκκαλούσας χρηματικής ποινής. Επιβάλλει χρηματική ποινή ύψους 5.000 ευρώ και καθορίζει συνολική χρηματική ποινή ύψους 56.500 ευρώ.

 
BetMarket 728x90

ΔΕΙΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΣΧΟΛΙΑ